Synes jo denne her så veldig fristende ut også jeg da...så da deler jeg oppskrift med dere jeg også :)
Dette er beregnet til 2 personer og dette er hva du trenger :
200-300 gram fersk pasta
1 kyllingbryst
1 sjalottløk
3 sjampinjong
2-3 skiver parmaskinke - eller bacon
1 fedd hvitløk
2 dl kremfløte
3 egg
100-150 gram revet ost
Frisk timian
Olivenolje til steking
Sånn gjør du det :
Skjær kyllingbrystet i biter. Hakk sopp og sjalottløk.
Stek kyllingen på middels varme sammen med sopp og sjalottløk i olivenolje i 5-6 minutter. Ha i parmaskinke. (Dersom du bruker bacon, stek det sprøtt på lav varme før du har i kyllingen).
Bruk hvitløkspresse og press hvitløken rett i panna. Når det begynner å lukte hvitløk, trekk plata av varmen (ca ett minutt).
Pisk fløte og egg lett sammen. Ha i osten.
Ha pastaen i stekepanna og hell over fløteblandingen. La det putre i ca ett minutt. Pynt med parmaskinke og frisk timian.
5 kommentarer:
Hallo :)) Laksefilet med hakket purre og gulrøtter i ildfastform krydderet med sitronpepper og salt og en boks matfølte blir veldig godt med poteter eller båndspagetti til ;))
Hei Hege..
Her er store kjøtt pølser...oppdelt i biter og stekt...Og potetemos og saus til...Ungene elsker det..
Ha en fin dag videre..
Klem fra Britt.
Omelett med laksebiter, det er snadder!
Klem
http://trinesmatblogg.no/2010/10/20/indisk-kyllingsuppe-med-eple-ingefaer-og-chili/ er kjempe god :)
Å, dette må jeg prøve Hege. Så utrolig godt ut!
Legg inn en kommentar
♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥