tirsdag 29. januar 2013

Vi trenger,vi trenger....

Masse gode forslag til middagstips. Er så lei av det som går på rundgang her hjemme. Sunne kylling og fiskeoppskrifter hadde vært supert,men også andre ting.
Synes jo denne her så veldig fristende ut også jeg da...så da deler jeg oppskrift med dere jeg også :)
Dette er beregnet til 2 personer og dette er hva du trenger :

200-300 gram fersk pasta 
1 kyllingbryst 
1 sjalottløk 
3 sjampinjong 
2-3 skiver parmaskinke - eller bacon 
1 fedd hvitløk 
2 dl kremfløte 
3 egg 
100-150 gram revet ost 
Frisk timian 
Olivenolje til steking 

Sånn gjør du det :

Skjær kyllingbrystet i biter. Hakk sopp og sjalottløk.
Stek kyllingen på middels varme sammen med sopp og sjalottløk i olivenolje i 5-6 minutter. Ha i parmaskinke. (Dersom du bruker bacon, stek det sprøtt på lav varme før du har i kyllingen).
Bruk hvitløkspresse og press hvitløken rett i panna. Når det begynner å lukte hvitløk, trekk plata av varmen (ca ett minutt).
Pisk fløte og egg lett sammen. Ha i osten.
Ha pastaen i stekepanna og hell over fløteblandingen. La det putre i ca ett minutt. Pynt med parmaskinke og frisk timian.

5 kommentarer:

Cecilie Ingvaldsen sa...

Hallo :)) Laksefilet med hakket purre og gulrøtter i ildfastform krydderet med sitronpepper og salt og en boks matfølte blir veldig godt med poteter eller båndspagetti til ;))

Britt Kristin sa...

Hei Hege..

Her er store kjøtt pølser...oppdelt i biter og stekt...Og potetemos og saus til...Ungene elsker det..

Ha en fin dag videre..

Klem fra Britt.

Nennes sa...

Omelett med laksebiter, det er snadder!

Klem

Anonym sa...

http://trinesmatblogg.no/2010/10/20/indisk-kyllingsuppe-med-eple-ingefaer-og-chili/ er kjempe god :)

Lillalavendel sa...

Å, dette må jeg prøve Hege. Så utrolig godt ut!

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥