onsdag 28. november 2012

Vi lister oss så stilt på tå

....når vi skal vekke bursdagbarna her i huset. Da er det mye hvisking i gangene her ;)
Så er det så koselig når vi åpner døra på gløtt,og sangen begynner....Hurra for deg som fyller ditt år ja,deg vil vi gratulere....Og vi voksne ser på hverandre og gliser,og tenker-Håper ikke nabo'n hører oss nå,hihi. Er ikke akkurat noe fancy korsang over det gitt. Men og se det glade ansiktet,som samtidig er sååå trøtt,smiler fra øret til øret,det er godt det :)
Regner med dere skjønner hva jeg mener med det trøtte fjeset nå ;)
Men tok ikke lange tiden før hun var MYE mere våken...det vanket jo flere presanger jo. Her prøver hun å lese kortet sitt selv,siden mamma'n hadde vært flink å skrive med bare STORE bokstaver.
Super grei storesøster og storebror,fikk akkurat den gaven hun ønska seg...og det beste av alt,Barbie med rosa hår....fantastisk :)
Og hvert år ,nesten ett par uker før bursdagen,dumper det ned en pakke i postkassen. Alltid kjempe stas med denne pakken som kommer i en stor konvolutt fra pappa'n sin tante og onkel,Kjell og Berit. Tusen takk! Hva passer vel mere perfekt for en prinsesse en ei bok om Prinsesseland. Denne gleder vi oss til å lese.
Og fra selveste mamma'n og pappa'n vanket det My Little Ponny slott. Og det var stor stas det også. Moro å se nå ungene leker med lekene de får. Og igjen veldig stolt av at hun er 6 år,og frem med 6 fingre,søte jenta vår :)
Og jammen rakk hu å få i seg ett par biter av kaken før vi måtte komme i gang med å gjøre oss klare for skolen
Søtt og godt på  morrakvisten. Valget var enkelt,hun ville ha marsipankake på senga. Og når man spiser så søtt på morningen...
Ja,da blir man bare søt da,hihi.

Dette var disse bildene jeg fikk fra frøkna i går. Hun hadde bestilt taco til middag...men vips,så var hun ikke hjemme til middag likevel,hun forsvant til naboen å spiste middag der. Jaja,har man bursdag,må man jo få bestemme selv,gjør man ikke??

2 kommentarer:

Jatte sa...

Herlige morrafjeset og morrasveisen ;) hehe..

Frostspray eller frostlakk som det står på boksen er jeg litt usikker på hvor kjøpes siden det var Tonje Merethe som hadde det, men tror de selger det på Mekk/Biltema osv og kanskje Ponduro har?

Ha en fin Torsdag,
Klem KLem

Hild Frøya sa...

Ååå.. Så koselige bilder, også så mye flott hun fikk..

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥