fredag 30. november 2012

Ny bil...Nissan Qashqai +2

God morgen...eller er vel heller god formiddag ;)
Vi sitter her hjemme og myser litt å ny bil...Og det er der dere kommer inn,hihi. Er det noen av mine lesere som har erfaring med bilen Nissan Qashqai? Vi er ute etter en 7 seter. Hvordan er det med servicer og sånt på denne bilen,dyrere enn andre biler???
Hører gjerne fra dere som kjenner til bilen,hvordan deres erfaringer er :)

Og dere...DET er fredda'n :) Jeg skal avgårde en tur i kveld. Se på min niese spille håndballkamp,spise sushi med ei venninne...ÅÅåå,jeg kjenner det blir godt med en sånn kveld i dag :)
Nyt fredagen da 

3 kommentarer:

Pernille sa...

Blir spennende å se hvilken bil dere ender opp med :)
Og veldig koselig at du hadde lyst til å komme og se i kveld <3

Hild Frøya sa...

Fin bil da. Mannen i huset sier at det er ikke dyrere med denne bilen. Men har kan mest om Volvo egentlig...

Hverdagsmamma sa...

Vi har en Nissan Qashqai +2 og er strålende fornøyd. Vi kjente lite til bilen når vi kjøpte den i november 2009, men etter å ha sondert litt så synest vi den virket perfekt til en familie på fem. Dette har vist seg å stemme. Vi har hatt flere (vw passat, ford mondeo, peugeot 307 sw, opel astra, opel meriava etc), og bare nye biler opp gjennom årene,men vi har aldri vært så fornøyd med noen andre biler som det vi er med vår Nissan.

Disse årene har vi flere ganger irritert oss over at vi synes bilen ofte blir glemt i ulike tester, for vi opplever å ha fått svært mye bil for pengene. Årlig service ligger på 4-5000, og det har ikke vært noen problemer eller annet med bilen. Vi hadde derfor kjøpt denne igjen, og anbefaler den på det sterkeste
Lykke til med bilkjøp

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥