onsdag 26. september 2012

Stolt mamma :)

På mandag var det nok engang duket for tannlegebesøk,men denne gangen var det for 2 spente jenter.
Først ut var Matilde. Hun var ikke veldig samarbeidsvillig på sist kontroll,for da hadde hun flere løse tenner,og det var ingen som fikk lov å pirke hun i munnen. Men denne gangen fikk de tatt bilder,og alt gikk så fint. NULL hull,og jenta var veldig fornøyd.
Så var det klart for Ulrikke. Hun er like nervøs hver eneste gang hun skal inn dit,og det skyldes at hun er livredd for om det skulle være noen hull...Men neida,ikke noen hull denne gangen heller. Så jentene er flinke til å pusse tennene sine. Imponert over Ulrikke som nå er passert 17 år,og fortsatt har 0 hull :)
Krysser fingrene for at det fortsetter sånn.

Lenge siden du har vært hos tannlegen???

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så flinke jenter :) Sist jeg var hos tannlegen hadde jeg ikkevært der siden 2005, så det var vel 6 år siden. Men selv etter 2 svangerskap var det bare 1 lite hull :)

Hege sa...

Ikke værst Fru Jacobsen :) Selv hadde jeg ikke vært hos tannlegen på 15 år,før jeg begynte å gå der i fjor. 3 små hull,etter 3 svangerskap med oppkast i 9 måneder med alle 3..så var ikke det så værst heller :)
Men nå skal tannlegen besøkes 1 gang i året :)

Linda sa...

Flinke jenter:)

Ha en flott dag:)

Klem Linda

1 Prins og 2 Prinsesser sa...

Så flinke :)
jenta mi hadde et hull, men det gikk kjempe fint når hun skulle bårre, så slo hun tanna si løs i barnehagen og måtte inn igjen, så hun har blitt godt kjent med tannlegen sin :)

Klem

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥