fredag 30. desember 2011

På bøljan blå...color fantasy!

Da har vi vært ett døgn på tur. Vi har kosa oss... Men har vært MYE sjø på vei ned, så Ulrikke og Matilde var ikke noe særlig i formdessverre :-( Så i dag satser vi på at vi alle kan spise sammen samlet :-)Her ser dere litt av handlegaten fra båten. Jeg trodde faktisk det var flere butikker her...men kanskje like greit at det ikke er det ;-) Tviler på at det blir noe blogging i morgen, da vi skal rett hjem og gjøre klart til feiring med over 20 mennesker hjemme hos oss- Så vil derfor ønske dere alle sammen ett riktig godt nytt år :-) I Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Go tur videre og Godt Nytt År!

Klem Anna

Line K.S. sa...

Får håpe jentene blir i bedre form,så dere får spist sammen.God tur videre..nå skal jeg bort til dere og "herje"..;-) Sees i morgen.

mineenglersmå sa...

Heter ikke båten Color Fantasy da???....;-))) handlegata er det knapt noen butikker i...veldig skuffende syns jeg, men jeg klarte å bruke penger der lell....;-)) parfymeriet var elendig når vi var der i hvertfall. Jeg håper dere har hatt en fin tur ellers da...;-)) godt nytt år, snuppa!!!!

klem

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥