lørdag 18. september 2010

Huttetu for ett vær

Ja,huttetu for ett vær det var her i ettermiddag. Jeg hadde nesten akkurat kommet hjem fra jobb,da det begynner å tromme på stuevinduene her...og det hagler som aldri før,det var litt av en skur.
Å da var det jo bare å løpe å finne kamera...alt må jo dokumenteres...haha.
Og Matilde ble så happy -Det snør,det snør -Da kommer Julenissen. Hahahaha. Spørs om ikke det kommer til å bli mye mas om denne julenissen i år gitt. Men moro at ungene gleder seg. Og jammen har jeg kommet på noe vi kan kjøpe til henne til jul også.Men nok om jula.
Etter ett par små tordenskrall,så er himmelen nok engang blå,og sola skinner igjen. Herlig.

Ikke noe småtteri som kommer ned når det først kommer heller liksom da....å sånn som det smeller i bakken.
....Det gikk hardt utover blomstene ,med denne hagleskuren da. Men de synger på siste værs,så er igrunn ikke noe krise.
Og når alt roet seg,satte hushjelpen igang her hjemme. Hun synes det er sååå stas å støvsuge.Så nå er det så rent og pent her atte.

Gikk greit å være på jobb i dag,så trøttheta gikk fort over. Å det var nok å finne på på jobb i dag også. I dag startet det nye kampanje hos oss,og nå er det 30% på alle gardiner. Så nå er det bare å benytte sjansen. Selv tenkte jeg at jeg skulle fri til min kjære,søte,snille svigermor :o)))) om hun ville hjelpe meg å sy en kappe av de lilla gardinene jeg har kjøpt inn.Synes det ble såååå fint med lilla gardiner,skal få tatt bilde av de senere,så skal dere få se,hihi.Jeg fikk også hyggelig besøk av Snøfrid på  jobb i dag,mange år siden jeg har sett henne,så det var kjempe koselig,godt å se deg igjen :o)

Må også ønske mine 2 venninder en skikkelig fin kveld,de skal nemlig på Peter Jöback i kveld,heldiggriser. Men unner dere det,dere fortjener det begge to :o)

Nå er det snart inntak av reker for min del...gleder meg,Fersk loff,reker og hvitløksmajones..Yammi. Så blir det jo selvfølgelig Skal Vi Danse på tv skjermen...Heier litt på Stig Henrik Hoff,han overrasket meg faktisk.Uansett,moro synes jeg det er å følge med.
Ha en fin kveld alle

4 kommentarer:

xxxl sa...

Hei :) oii for et vær dere har hatt i dag da... vi hadde voldsomt te regn tidlig i dag vi men resten av dagen ble fin.. mannen har vært på fjelltur mens jeg har vært hjemme og pleid meg selv litt i dag...

SKal bli spennede å se hvordan gardinene dine blir.. fint med lilla..

Ha en flott kveld og kos deg med reker og skal vi danse...

Klem

Lykkeliten sa...

Uff, dette været... Regn, vind,snø, ja alt er greit, så lenge det ikke kommer torden;-) Det er absolutt det værste jeg vet!

Flink hushjelp du har! Håper de ikke vokser av seg slikt;)

Anonym sa...

Her har det vært sol og fint.Har polert to biler som står å skinner i garasjen.Å få sydd den kappen skulle vel gå greit.
Hilsen svigers.

Anonym sa...

Skulle ønske det kunne pøse ned her også, det har ikke kommet en dråpe på over 7 mnd! Ha en fin søndag, Hegemor:)
Klem Line

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥