torsdag 9. september 2010

Fri dag...

Jeppsann.....I dag har jeg fri fra jobben. Tenkte jeg skulle sove lenge i dag,for jeg klarte ikke å pelle meg i seng før klokka var nærmere 2:30 i natt. Ikke smart nei...men kom ikke hjem fra ett koselig "symøte" før klokka var over 1...så blei jeg sittende her da,må jeg sjekke både Facebook og bloggverden vettu...lærer aldri,skal liksom bare en aldri så liten tur innom å titte...og vips så har det gått EN time.

♥♥Verdens 2 herligste jenter ,og de er jammen mine♥♥

Men sove lenge....det kunne jeg igrunn bare glemme. For på utsida huset her driver de og legger fiber om dagen,og det går ikke akkurat stille for seg. Men skal ikke klage,vet at det er en mann som gleder seg masse til å få fiber'n i hus her. Så jeg var oppe rett over halv ni i dag....Gjesp!
Kjenner det veldig godt nå for å si det sånn...kunne gjerne lagt meg en halvtime på sofa'n nå. Men her skal middagen lages. I dag blir det fiksegrateng,poteter,gulrøtter og smeltet smør....Er så lenge siden vi har hatt det,og det smaker igunn ganske så godt også.

Ha en fin dag alle sammen.
                                                  

2 kommentarer:

Anonym sa...

Digger ikke fiskegrateng, men kjente jeg ble nyfiken på den fiksegratengen din? Har du oppskrift eller? ;oP

Måtte kommentere, klarte ikke dy meg hehehe

Ønsker dere en nyyyyyydelig søndag!!

* Anette *

Hege sa...

Oppskriften på fiskegratengen ja...den skal du få vettu,ikke noe problem. Du må bare ta en titt bak på pakke til God gammaldags fiskegrateng i butikken ;o)

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥