torsdag 9. september 2010

Tommel opp....snart helg igjen

Matilde synes også at det skal bli godt med helg tror jeg...for i dag var det en veldig sliten jente som kom hjem fra barnehagen. Når alt er bare trist og leit,ja da er det ett klart tegn på at frøkna er sliten. Så bare EN dag igjen,så er helga her.Derfor tommel opp....Jippi for helga. Hvertfall for mann og barn. Jeg skal jobbe i morgen kveld,og Lørdag kveld....men pyttsann!
Og nå begynner det jo endelig bli litt å se på på Tv i helgene også...Så Fredagen starter vi med X-Factor...Synes det er moro jeg,se på de som flinke,og enda litt mere moro å se på de som ikke er fullt så flinke...Og Lørdagen er det jo premiere på Skal Vi Danse...jepp,digger sånne program jeg da. Så denne helgen gleder jeg meg til mye sofakos med mann og barn.
Nå er det film på TVN her,Randsom,og  jeg skal kose meg med en STOR smoothie.

♥ Kos dere alle ♥

                                                   

3 kommentarer:

Størstepia sa...

Enig, det er alltid så deilig å ha helga å se fram imot!
Bare freddan igjen nå så:-)
Ha en fin helg og kos deg på jobb!
Klem fra størstepia

Hild Frøya sa...

Skal bli deilig med helg her også kjenner jeg nå. Det skal kun støvsuges litt og henges opp litt klær idag, så er jeg klar for helg. Håper været holder seg, så vi kan være ute å leke litt i helgen.

Therese sa...

Selv om jeg ikke er noen tv-slave, så må jeg innrømme at jeg ser frem til helgens premierer. Gullrekka og Skal vi danse - staas!

Ha en smashing dag, og innimellom all jobbinga blir det sikkert fint med litt helgekos.

Klem :-)

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥