fredag 5. mars 2010

Hmm...nesten helg!

Nei,er ikke helt helga enda dessverre. Det er jobbing i kveld...så er det ned å åpne butikken i morgen klokka 9,og så kom seg hjem i 16 tida....haha,eller kommer meg jo sjelden hjem da. Da skal det alltids handles litt for resten av helga,og litt middager til kommende uke :o)
Så er det jo alltid litt kjentfolk i butikken...så vi bruker godt og vel en times tid i butikken,men er da alltid hyggelig å slå av en liten prat med kjente folk :o)

I kveld skal baggen til Mats Fredrik pakkes,han er så klar for avreise i morgen. Så jeg får prøve å være flink og få med meg alt som trengs...i år har han hvertfall 2 par med disse Trysil sokkene som passer . Sist de var avgårde ,så hadde jeg nemlig sendt med noen som var alt for små.Men svigers ordnet opp,så han fikk noen nye :o)
I dag skal Mats Fredrik være med en kammerat hjem etter skolen...så det betyr at jeg har huset for meg selv frem til 15...Woohoooo!
Lille snuppa har ski og akedag i barnehagen i dag,og var så klar for å ha med seg skia sine. Hun er så rar når vi sier til henne at hun skal feks. i barnehagen i morra...da svarer hun alltid-Nei,ikke i morra....Men-Etterpå. Hun trives så i barnehagen nå,og det er sååå deilig.
Ulrikke skal på håndballtrening igjen i ettermiddag,og i morgen har hun planlagt at hun skal ha overnattingsbesøk av venninda si Karoline. Så da får det jo bare bli sånn da...haha!

Men nå må denne jenta prøve og være litt effektiv her hjemme....ha en fin dag dere alle sammen.

1 kommentarer:

Charlotte - FO² sa...

Ikke bare bare å gå på butikken å handle i så lite lokalmiljø nei... hehe, vet hvordan det er :)

Ha en riktig så fin helg :)

klem

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥