tirsdag 16. mars 2010

God Tirsdag til alle

Da var det Tirsdag alt da...og det er jammen ikke lenge til helg igjen,hahahaha...ehhh jo,noen dager er det jo!

I går gikk dagen i ett. Var på kurs,deretter var det synstest for Ulrikke. Det var ei fornøyd jente som var glad hun slapp briller FORELØPIG. Hun har skjeve hornhinner,men ikke nok til at de synes hun trengte briller enda. Men hun skulle tilbake om ett årstid igjen,for å sjekke da.
Etter byturen,gikk turen til Kittelsen,som var min taxidriver :o) Vi var klare for "symøte" hos Therese. Vi hadde det så koselig. Kosa oss med reker,og det smakte himmelsk....alt for lenge siden jeg har spist det. Vi fikk også med oss episoden av Norges tøffeste kjendis...og vi ler like mye av han Tommy...fremstilt som en skikkelig sutregutt...så ut som det skulle bli litt mere suttring fra han i neste episode også.

I kveld er det jobbing for min del :o)
Så er det hjem og slenge seg på sofan og se på Sporløst med Sturla..og deretter Frustrerte Fruer.Gjentar meg ofte nå,og jammen er det bra....Sola skinner nemlig i dag også. JA,la det smelte snøen. Hadde vært deilig å våkne til en snøfri hverdag nå...er så lei den snøen nå.

Nå piiiiper vaskemaskinen etter meg her....så da får jeg vel bare sette igang atter en ny vask.

Ha en strålende Tirsdag alle.


2 kommentarer:

Anonym sa...

God tirsdag til dere også, Hege! Her skinner sola også, men mere 30 grader her da, kan du si:P Vi har akkurat samme smak når det gjelder TV programmer, gitt! Synes Sporløst er skikkelig fint program også, jeg sipper vet du:)
Klem fra Line

Hege sa...

Så koselig å se du titter innom Line.
Er ikke fult 30 grader her da...men 5-6 grader.

Kos deg masse i dag med masse gode tv-programmer.

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥