torsdag 11. mars 2010

Det er HÆLJ...og har vært på en bitteliten bytur.

Da har jeg tatt HÆLJA!!!! Det er deilig det...ikke jobbing på Princess i helga heller. Bare slappa av og kose oss,ja,det skal vi :o)

I ettermiddag reiste Gro,Ulrikke og jeg en tur til byen. Måtte nemlig se om vi fant blondebånd til invitasjonen til Ulrikke sin konfirmasjon.Det fant vi heldigvis,så nå er det i boks.
Men hva søren skriver man i en sånn invitasjon da....hihi,Forslag????

Ulrikke fikk også 2 nye bukser...og ja det var billig,billig. 2 bukser for 229,- da MÅ man jo bare shoppe da..og så fikk hun en genser til buksene også.
Vi var veldig sultne alle 3 også,og vi ramlet da innom Jordbær Pikene...Ulrikke bestilte seg bakt potet,Gro noe nachoes greier,og jeg bestilte Club Sandwich....Jeg ble ikke veldig imponert over maten derfra. Det var MYE grønt,og det er godt det,men ikke altfor mye liksom....tror det var en halv kyllingfilet MAX,og en tynn skive med bacon...Nei,som sagt...IKKE veldig fornøyd.

Nå har jeg sitti og sett på Tangerudbakken....Herregud så gode de er. Dette må jeg prøve å få med meg hver episode av.

Nå er det snart kvelden her...Men har en telefondate 22:30...så blir ikke natta helt enda.
Men ha en fin kveld alle man alle :o)2 kommentarer:

Anonym sa...

Jordbær pikene, hvor ligger det? Ikke kjent i byen lenger, jeg vet du hihi! Club sandwich skal bugne med bacon, kylling og grønt, kjpit når man blir skuffa over mat ute=/ Åh, jeg elsker gjengen fra Tangerudbakken også, blir så godt humør jeg! Ha en nydelig stressfri helg med hele familien, Hege:) Klem fra meg i syden!

Hege sa...

Jordbærpikene ligger i farmandstredet....ble nytt det,når de bygde om sist.

Ha en super helg dere også,kose dere i varmen.

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥