mandag 4. januar 2010

1.dag i barnehagen er over

I dag var det jo denne omtalte 1.dagen i barnehagen. Ble en litt småstressa morgen her. Hardt og starte opp igjen etter juleferien...og når mor og far ikke klarer og legge seg før 2:30 heller,blir ikke saken noe bedre. JA,til enda lengere ferie,hihi!
Men vi kom oss nå avgårde herfra 8:50...så vi rakk å være der til 9. Det var en veldig spent jente som satt på akebrettet på vei til barnehagen altså...og lurte på om vi ikke kunne gå litt fortere.
Vi kom inn på avdelingen,og ble tatt godt imot av Silje,Bettina og Tara. De viste oss rundt på avdelingen...og der var det mye spennende leker ja. Og det beste var nok lekerommet med dokker,komfyr,vaskemaskin,med masse lekemat,dukkevogner og masse dukkeklær. Matilde var også så heldig at hun fikk spise lunsj i barnehagen før vi ruslet hjem....Og etter Matilde sin mening,tror jeg at jeg godt kunne gått hjem med engang. Men i morgen skal hun være der noen timer alene....blir spennende for både liten og stor.

Her er Matilde inne og sjekker ut bilene...den garasjen var igrunn veldig kul altså.
Her samlet rundt bordet til lunsj. Og det var så moro og se på de,for de er jo sååå søte og flinke alle sammen. Delte brødkurven rundt til alle sammen,og sendte pålegg til hverandre. Flinke barn!

Og her etter endt barnehagedag....ikke langt igjen til vi er hjemme nå.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Kan tenke meg at Matilde storkoser seg i barnehagen :D

Klem Siw

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥