lørdag 19. september 2009

Vintertøyet er kjøpt inn

Er ikke lenge til vinter'n kommer...så her er vinterklærne til de 2 minste kjøpt inn! Alltid greit og være tidlig ute...er det ikke det da?


Her er vinterpakken til Mats Fredrik fra Barn og Leker. Har aldri prøvd denne pakken før,så er spent på hvordan det funker. Men alt dette for 499,-...tja,da synes jeg det var verdt ett forsøk :o)

Vinterpakken fra Barn og Leker 499,-
Lue fra H&M 59,50,-

Var også innom Barnas Hus i dag. Der fikk jeg kjøpt med meg ett pannebånd og en lue fra Reima. (fytti for noen priser)....ReimaTec dressen kjøpte vi til halv pris i våres! Dressen finner jeg dessverre ikke bilde av...men bare vent,kommer GARANTERT bilde av prinsessa i den etterhvert!!!


Reima Pannebånd kjøpt på Barnas Hus 129,-
Var vanskelig og finne lue...de jeg likte ble så veldig "baby" på Matilde. Så vi endte opp med denne : o)
Reima lue fra Barnas Hus 229,-
Reima dress fra Barnas Hus

5 kommentarer:

Vibeke sa...

Så mye fint du har kjøpt. :)

Hege sa...

Takk for det Vibeke!

Inger-Anette sa...

Da blir de fine vet du... Den vinterpakka fra sportmann er helt grei den. Har kjøpt til den samme til de to store her, en i blå og en i rosa. Også har trill trall fått også da, den med dress, regnsett, fleesdress osv. Har arvet noe sånt etter kaja som tiltil har brukt før og det går fint ann å bruke det. Er ikke som Reima, men veldig bra alternativ. hehe Da blir det en fin vintersesong vet du...

Anonym sa...

"Vintertøyet! er handla inn her også...To ekstra shorts og et par topper:P *knis*
Klem Line

SH sa...

Takk for koselig hilsen :-)
Så kjekk blogg du har, den må jeg jo følge med på ;) Mye fint du har kjøpt! Liker den fargekombinasjonen du har der på reimadressen så godt!
Lua kjøpte jeg på Babyshop, de har ganske stort utvalg luer & tilbehør her i år (Fredrikstad). Ellers er jeg enig i at det er "litt" stive priser på luer (og votter) *svetter* Blir spennende å lese hva du synes om den pakka!

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥