onsdag 8. oktober 2008

♥ En herlig dag på Ringshaug ♥

Tirsdag 7.Oktober pakket vi sekken og kjørte en tur til Ringshaug. Det var ok vær,og akkurat passe tempratur ute,kunne ikke vært bedre.
Vi ruslet litt langs vannet og kikket på ting som lå i vannkanten....Tror jentene hadde mest lyst til og løpe rett ut i vannet....men vi klarte og holde de igjen :)
Og jeg (Hege) fikk knipset en drøss med bilder,som dere ser over her. Ikke lett og velge ut nei.
Etter litt rusling på stranda,gikk vi til den flotte lekeplassen som ligger rett oppi veien. Gjett om det var to jenter som fikk store øyer da ja,de STORKOSTE seg.
Det var masse flotte lekeapperater der,og så stooor plass og boltre seg på. Så ingen tvil,en av Søndagsturene til Fam.Levorsen Gundersen skal helt klart gå dit i nærmeste fremtid. Og ja,vi kan til og med ta med oss pølser til grillings....det var nemlig stor grill der.
Vi tok "lunsjen" på lekeplassen,som da ble boller og Caprsionne. Mens vi satt og spiste,må dere ikke tro vi fikk sitte i fred :knis:...som dere ser av bildene over,ble vi nesten omringet av småfugler og ikke minst måker...Så dere kan jo tenke dere til hvor resten av bollene ble av når jentene var mette...Ja nettopp...rett til fuglene. Jentene var i ekstase og synes det var kjempe moro og mate "gakk gakk" og "piiiip".
Så denne turen skal gjentas....for dette var en helt TOPP tur.


2 kommentarer:

Gro sa...

Mange fine bilder her ja,vil du dele da? hihi

Pernille sa...

Så ut som de koste seg masse :)

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥