søndag 16. desember 2012

En bitteliten pause

Ja,det har det igrunn blitt her på bloggen. Ser at det ikke har vært innlegg siden Tirsdag,så da er det vel på tide med en liten oppdatering.
Her har uka som har vært gått med til bilkjøp,legekontroller,juleavsluttninger,litt julegavehandlig,og litt besøk. Tida løper igrunn litt fra oss om dagen. Og nå i begynnelsen av Desember har vi også fått ansvaret før ei lita og god prinsessa,som vi bruker masse tid på :)
Så igrunn ikke rart at tiden bare flyr avgårde her nei.
Vi kosa oss masse med juleavsluttning,hvor vi fikk sett Matilde gå Lucia og danse nissedans,og Mats Fredrik og klassen hans som fremførte mange fine julesanger. Fikk tatt ett par bilder av Matilde,men Mats Fredrik,liker ikke å vise seg frem på en scene,så der var det dårlig med bilder gitt.
To kjempe søte og spente jenter som er klare for luciatoget på skolen
Og en herlig gjeng som fremførte sangen Nisseloven fra Amalies jul...Imponert over hva disse lærerne har klart å få til med disse flinke ungene altså...Helt supert.
Det kom ned MASSE snø her på fredag og lørdag,og ungene storkosa seg ute HELE dagen. Så det var noen unger som våknet i dag og ikke var veldig glade for regnet som kom i natt...Var igrunn ikke så fornøyde vi andre heller. Var jo så koselig med snøen som kom....men heldigvis er det meldt mere snø til uka igjen.

I morgen skal vi sette igang med julebaksten her...og det er Maryland Cookies som står øverst på listen. Og da skal jeg prøve og være flink til å knipse litt bilder igjen.

Er dere helt i rute til jul nå? Igang med julebaksten? Sendt julekort? Ferdig med julegaveinnkjøpene???

2 kommentarer:

Hild Frøya sa...

Håper virkelig det kommer mer snø altså. For jeg har store planer om utetid i jula. Her henger vi litt etter med forberedelsene. For vi har vært syke en god stund. Men må vel få til noe bakst denne uka vel...

Linn sa...

Godt å høre fra deg igjen :) Er dere beredskapshjem? Siden dere har fåt ansvar for ei lita jente?

Vi er i rute,skal bytte litt gaver og handle inn mat til jula bare :)
Fryktelig trist med regnet,kom på lørdagskveld her :( Stemningen sank,og det ble glatt.

Ha en fin førjulsuke :)

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥