onsdag 15. august 2012

Hva man kan lære på kort tid...

Heisann alle sammen....Er litt av og på her på bloggen om dagen. Er litt sånn skal,skal ikke...men så klarer man liksom ikke gi helt slipp ;)

Nå nærmer deg seg sommerferieslutt...siste uka her nå-Og mor som er litt av og på i formen,synes det skal bli godt og komme tilbake til litt rutiner igjen,og ikke minst få bitte litt tid for seg selv.

I dag har lille frøkna her hjemme inngått ett løfte med eieren av Helt Perfekt her nede på Revetal...det var nemlig å lære seg og knyte sko før skolestart,siden vi gikk til innkjøp av ett par sko der i dag.
Så det første frøkna satt igang med,det var å knyte sko.  Ai,ai,ai...det var ikke bare enkelt det første kvarteret...men sta som hun er,HUN SKULLE KLARE DET!
Det var mye frustrasjon...men så fant vi en veldig enkel måte og gjøre det på....og vips,så var det gjort,og etter mye pes,så var skoen knytt sammen.
Viser kanskje ikke den største gleden her,men hun var veldig fornøyd....minuset var at nå skulle de over på føttene,og knytes på det.Men det bydde ikke på veldig mye problemer. Flinke jenta.

Har din1.klassing lært å knyte skolisser???


Hvis du vil følge meg på Instagram,kan du finne meg under navnet * hegiz *

5 kommentarer:

Linn sa...

Oj så flink da :D
Nei Kajsa har ikke lært det enda,har ikke vist interesse for det :p

Elisabeth sa...

Kjempeflink hun er..... neeeei...her er vi laaaangt fra å kunne knytte noe som helst..hihi

Anonym sa...

Flinke mathilde :)

Anonym sa...

Ikke legg ned bloggen, en av mine favoritter!!

Hild Frøya sa...

Åååå.. Så flink hun er :-)

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥