torsdag 31. mai 2012

1 dag igjen,så er jammen helga her igjen.

I dag var det foreldrekaffe i barnehagen til Matilde...Noe jeg hadde tenkt å få med meg. Men,neida,jeg hadde sett feil på lappen når de startet,så jeg kom når de avsluttet :(
Heldigvis tok frøkna det veldig fint.Værre var det med broren som jeg hadde lurt med meg ned.
Men med løfet om IS på hjemveien,gikk det greit.
På vei ned til barnehagen,kom vi på at Mats Fredrik skulle på fotballtrening i dag...Og siden mannen plutselig var på jobb i Oslo til i morgen,måtte vi ordne noen han kunne sitte på med. Da er det kjekt med mobil,og kjøre ble fikset...Tusen takk for hjelpen :)
Og vi kom ikke så veldig langt på veien,før vi ble tatt igjen av hun eldste frøkna som skulle på jobb i kveld....Og til info,det er 30% på B-young Torsdag til Lørdag :)
Så var det jo bare å komme seg i barnehagen,og egentlig bare hente med seg lille snuppa hjem,men først måtte hu vise storebroren den store sklia...tror hun har glemt at han har gått i den samme barnehagen ;)
- Kom da Mats Fredrik...så skal jeg vise deg hvor fort det går....og vips så var hun på vei nedover alene
Men hun ga seg ikke der....for nå var broen med og ville prøve og skli ned sammen med henne :)
Da er vi klare....En...To.....TRE
Søte barna.

Ellers har det vært en stille og rolig kveld,hatt venninnebesøk på terrassen....savner absolutt sommervarmen,for det var ikke mye varme ute. Satt ute med pledd og stor jakke. Men vi får håpe den snart er plass igjen :)
Så er det snart helg igjen...en helg med masse planer. Fredag blir stille og rolig regner jeg med. Men lørdag starter vi relativt tidlig for å komme oss innover til Oslo,for å hente bunaden til Ulrikke,og videre går turen for å feire bursdagen til vår niese og nevø som blir 8 år.
Søndag er det barnedåp for vår lille niese Mille Alexandra. Så jodda,vi skal nok få helga til å gå denne helga også ;)

2 kommentarer:

mineenglersmå sa...

Jed trudde Ulrikke hadde bunad jeg. Hu hadde jo det til konfirmasjonen. Uff jeg må ¨få ordna meg med ny bunad jeg og. og jeg syns den røde er den peneste, men den har jeg fra før av, og den skal Thea ha til konfen neste år, så da trur jeg at jeg velger den helt sorte med mønster på veska, så hu ikke ender opp med to like bunader den dag jeg ikke er mer..:-) du må fortelle meg om pris og kvalitet på bunaden....klem

Størstepia sa...

Så koselig innlegg;)! Nydelige barna som aker;)!
Ha en super tirsdag, ikke lenge til helga nå nei;)
Klem fra størstepia

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥