torsdag 26. april 2012

Sommerklær til gutt!

Til jenter er det alltid lett og finne masse fint tøy,det bugner av søte kjoler og andre søte sommerklær. Men til gutter er det brått litt vanskeligere. Spesielt synes jeg det blir vanskeligere når de kommer over i avdelingen "stor gutt". Det finnes så mye klær med masse stygge motiver,og alt for mye kræsj i farger...
Men i dag har Mats Fredrik kjøpt seg sitt eget antrekk for litt av bursdagpengene sine,så nå kan det bare komme masse fine sommerdager (og det er jo meldt fint vær til uka igjen...jippi)

5 kommentarer:

Anonym sa...

HUff, ja.... Jeg merker det jeg også at jeg sliter mere med å finne klær til storebror enn Lillesøster. Og i str 4 år er det MYE rutete og det liker jeg ikke så da blir det enda mindre å finne. hehe :)

Linn sa...

Så bra dere fant litt da!
Da blir han tøff :)
Jeg å ønsker meg hvite Converse ;)
(og blå,og rosa) Har 4 par fra før.

Linn sa...

Så bra dere fant litt da!
Da blir han tøff :)
Jeg å ønsker meg hvite Converse ;)
(og blå,og rosa) Har 4 par fra før.

Størstepia sa...

Skikkelig kult med hvite Converse altså!!
Og ja, jeg er enig med deg, det er lett med jentelær. Men nå i det siste så har det kommet mange fine og knæsje farger i bukser og piquet skjorter til gutt. Syns det er så kult med de chinos buksene på 4 åringen!:-)

God torsdagskveld!
Klem fra størstepia

Hild Frøya sa...

Man kan finne mye fint til gutter også, men det er så trist at man må lete så mye mer. Når jeg kommer inn på barneavdelinger i klesbutikker, så er det rosa fra ende til annen, mens guttene har fått en liten krok inners i lokalet.. men men..

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥