søndag 5. september 2010

Helgen er over og en full uke i vente

Da var denne helgen over også da.....hvorfor i alle dager skal disse helgene gå så innmari fort???? Synes liksom ikke Fredagen mere enn er kommet jeg,så er det søren meg Søndag kveld igjen *sukk*

Men i dag har vi hvertfall vært veldig effektive,og ikke minst gjort en god gjerning,hehe.
Vi fikk levert Mats Fredrik hos Tante og Onkel,mens Matilde ble her hjemme sammen med storesøster Ulrikke...er så kjekt med en storesøster i hus altså :o)
Så var det bare å komme seg opp i studio til Trine...og der hadde 14 andre mennesker også funnet veien...Moro å se at så mange hjelper til. Utrolig mye som skulle pakkes ned og flyttes,så var godt vi var mange. Masse hyggelig mennesker,da gjør det saken så mye lettere også. Og Gro H....hygggelig å høre at du er innom å leser på bloggen min ;o)

Her i heimen hadde det gått veldig greit også...bortsett fra at det så ut som en liten virvelvind som hadde vært innom her....rettere sagt,BOMBA. Men det er jo bare å sette igang å rydde,så blir det jo så fint å flott sies det,hihi.
Nå kjenner jeg det skal bli godt å legge hodet på puta...Å i morra er det jobb fra 12-20.....lang dag.
Ellers er det mye kveldsjobbing denne uka,og "symøte",og i tillegg ett par naboer som maser om Zumba trening,så da får vi se hva denne skrotten får til i løpet av uka....Angst for å komme meg inn på sånne treningsstudio...Liker ikke ;o/

Hatt en fin Søndag?

Natti natt og drøm søte drømmer .


                                                           

6 kommentarer:

xxxl sa...

Hei :) ja da er mandagen her.. og jeg sier som du... disse helgene går så alt for fort.. her har vi hatt en nydelig helg.. fint vær vi har kosa oss hele helga:):)

Så fint at så mange møtte opp for å hjelpe til med å flytte studioet da.. kjekt med gode hjelpere og så går nå alt så mye fortere når man er flere sammen.

Zumba er kjempe gøy.. anbefaler deg å prøve det... Treningsstudio er ikke farlig ( hehe .. men skjøner hva du mener ) mange føler det vell på samme måte.. men husk folk er der for å trene og ikke for å glo, selv om det kan føles slik at alle glor så har de mere en nok med seg selv. Jeg trives nå veldig godt på sentret jeg går på.. så sosialt og kjekt.

Annbefaler deg å prøve ZUmba.. det er kjempe gøy:):)

Og du det er lov å si at nei dette passer ikke for meg....

Ha en fin mandag :)

Klem

Vibeke sa...

Ha en fin mandag Hege! :)

Jeg HATER virkelig å komme hjem jeg når huset ser bomba ut. Det må være en av de verste tingene jeg vet, og det skjer HVER gang jeg har vært borte en liten tur. Jeg blir like sur HVEEER gang. ;)

Anonym sa...

Hei!
Ønsker deg en flott uke.
Lykke til med treningen-fint å ha noen å reise sammen med.
Jeg trodde heller aldri jeg skulle trives med det, men det er faktisk ikke så ille som så mange av oss tror.
Lykke til.
Grethe

Therese sa...

Ha en riktig god uke - om ikke annet får du nydelig vær, da! Har aldri likt treningssentra jeg heller, før jeg ble syk pleide jeg å løpe, løpe OG løpe - riktig så befriende og så slipper man den ekle lukta på studioene.. blææ.. ;-)

Keep up the good work!

Anonym sa...

Ja det høres ut som en aktiv helg, Hege! Ha en kjempefin uka, og det er IKKE skummelt med treningsstudioer..Du vil se at de fleste der er i samme situasjon:) Jeg har egen tredemølle, og elsker den! Kos deg, snuppa!
Klem fra Line i sola:)

Størstepia sa...

Så deilig å føle at man har fått gjort noe i helga - og så deilig å ha hjulpet noen;-)

God ny uke til deg og dine!
Klem fra størstepia

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥