søndag 26. september 2010

Åpen dag på brannstasjonen


I dag startet morgen med at jeg måtte ut å finne frem litt ved...fytti,var så kaldt her på morran i dag.
Og Matilde synes det var spennende og se om det ble fyr i denna peisen :o)
.................Å det gjorde det ikke,så det ga jeg opp!
Etter frokosten kom vi oss avgårde...og vi tok turen innom åpen brannstasjon i dag. Det var det også mange andre som hadde gjort også.


Ungene ble kjempe fasinert over den laaaaaange stigen på brannbilen som møtte oss på parkeringsplassen
når vi ankom brannstasjonen.
Og trenger vel ikke si at det var stor stas og stå bak på planet på denne bilen her heller.
 Ungene synes det var kjempe spennende å kikke....og ikke minst når brannbilene tutet og satt på sirene....Gosh for en høy lyd det fakisk er!

 Mats Fredrik fikk også testet ut vannslangen på brannstasjonen....Noe han synes var veldig spennede,og la hele sin sjel i dette å få spylt denne balen helt opp i toppen.

 En skikkelig konsentrert gutt kan man si!!! Etter all spylingen med vannet,tuslet vi en tur inn i garasjen på brannstasjonen,der var det nemlig ett lite "rebusløp"...
 Og etter endt løp,fikk man hver sin flotte røde caps. Ungene synes det var super stas.

 Super fornøyd gutt med den nye capsen sin....

 Og denne jenta skulle ikke være noe dårligere nei....så hun har også tråkket rundt med capsen på hodet store deler av dagen,hihi!

 Her possere Matilde foran EN av de store brannbilene....var veldig skeptisk,for tenk om den hadde begynt å si BÆÆbuuuuuu når hu sto der. Heldigvis så gikk det bra ;o)

 Og Mats Fredrik gikk etter mye om og men inn i brannbilen...noe han ikke angret på etterpå.Han synes det var skikkelig kult...og han fikk testa ut TUTA på bilen også.

  Så var den lille timen over som vi fikk vært på brannstasjonen over! Spurte ungene når vi gikk derfra om de synes det hadde vært gøy,eller om de synes det hadde vært bedre og vært hjemme...de var begge VELDIG enig om at det hadde vært kjempe kult på brannstasjonen :o)))

Etter besøket på stasjonen,måtte jeg en liten tur innom sentrert for å kjøpe meg sko,som jeg nevnte i tidligere innlegg...og det fant jeg vet dere.
Tok med meg skoa hjem,og når jeg prøvde de her hjemme,så var SELVFØLGELIG den ene glidelåsen på  den ene skoa ødelagt ;o((( Ja,ja..Jan Vidar får ta de med seg å bytte på Mandag!

I kveld har vi hatt besøk av Kittelsen og Sara også...vi kosa oss med Kjøttdeig i form,med salat og hvitløksbrød  til. Tror vi voksne fortsatt er stinne i magen etter det måltidet.
Takk for besøket jenter!

Dette har vært en toppers Lørdag.MEN,nå er jeg så trøtt,øya siger igjen av seg selv her på en måte...Kanskje jeg bare skulle ta hintet da,om at det er lurt å legge seg nå!!!!

Natti natt og SWEET dreams!

                                          

4 kommentarer:

ulrikke sa...

så fine bilder :)

Lykkeliten sa...

SÅ GØY!!!
Har vært på åpen stasjon vi også, og det er jo bare det gøyeste som finnes;-) Masse herlige bilder! Utrolig med sko-skjøp da.... Har gjort det selv, og selvfølgelig på en lørdag, sånn at jeg har måttet vente til mandagen med bytting og endelig få gå med skoene=/ KJEDELI!

Håper dere har en fantastisk søndag!
Klem=)

Anonym sa...

Hei Hege!
Åpen dag på brannstasjonen er topp- var der i fjor med sønnen min.

Jeg jobber på et krisesenter og ei som er der sier hun ønsker å begynne å skrive-hjelp til selv hjelp. Hun nevnte å skrive blogg, men ønsket å være anonym.
Jeg har ikke noe kunnskap om det, men har lest flere anonyme blogger.
Hvordan går man frem for å skaffe seg blogg en anonym? vet du det..

Ønsker deg en flott søndag Hege.

Grethe

Hege sa...

Heisann Grethe.
Gå inn på www.blogger.com,og følg veiledningen derfra. Hun trenger jo ikke skrive noe som helst om personlig info som vises på bloggen.
Hun kan også opprette en passordbelagt blogg...altså,at man må ha passord for å komme inn å lese bloggen hennes. Lurt å ha en blogg å skrive ned på...Hils henne og ønsk henne lykke til.

Hege

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥