søndag 11. april 2010

Kake-sang og pakke på senga :o)

Det var en spent gutt som skulle bli vekt på senga i dag,med sang,pakker og kake.
Vi har alltid gjort det på morningen,når ungene har bursdag.....så hvis ikke vi hadde kommet inn,tror jeg det var en som hadde blitt rimelig furten,hihi!

Vi ruslet inn til han ca 8:45...og denne karen ser ikke veldig trøtt ut,så han har nok ligget i senga og ventet en liten stund på at resten av folket i huset,skulle våkne til liv.
Og han inrømmet at han hadde allerede vært en tur oppe på do.....Søtingen.

Alltid ett lite marsipankakestykke fra baker'n med lys på.

Så var det gaver. Dagen høydepunkt.
Han har frem til nå fått masse penger,tror han regnet at han hadde fått 2300,- frem til nå...så ingen tvil om at det blir ny sykkel hvertfall,og jammen tror jeg han skal få råd til hjelm også,hihi.
Vi har enda ikke feiret bursdagen med Levorsen klanen enda,og ei heller klassekammerater...så spørs om det ikke blir penger til en liten tur i lekebutikken også :o)
Hver gang ungene har bursdag,får de velge hva de ønsker til middag...og valget til Mats Fredrik ble Chicken Tandorri med nanbrød til. Meget godt fornøyd gutt som la seg i senga i kveld.
Jeg dro avgårde til Ramneshallen rett før 11,for i dag var det kioskvakt som sto for tur.
Når jeg kom dit,var det ingen som hadde åpnet hallen enda...Etterhvert kom det en og låste opp der..men ingen hadde nøkler til kiosken..Bombe. Det der har vært rør hvergang vi har hatt tidlig kioskvakt. Og ikke nok med det...Det var kun frosne pølser og ingen vaffelrøre...er det mulig????? Det viste seg også at ene kampen var forskyvet,så det ble bare en kamp....egentlig en fordel for meg da,for det ble jo kort vakt. Men herregud for ett surrete opplegg.
I dag har det vært skikkelig deilig ute....satt en stund på terrassen til naboen og skravle...og sola varma godt altså. Og enda deiligere er det å tenke på at det ser ut til å fortsette også...JIPPI!
Nå skal jeg se å komme meg i seng,har en dundrende hodepine,har liggi og murret siden i går egentlig.
Må tidlig ut av heimen i morra også,for Matilde skal avgårde til sin 1.tannlegetime. Spent Mamma og lillefrøken det da :o)
Håper alle som titter for en herlig UKE!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer igjen så mye med sønnen i dag! Ser ut til at dere har hatt en aktiv men fin dag!
Så Matilde skulle til tannlegen i morgen , det skal Tiril også kl 09.30. Blir spennende å se den reaksjonen på disse små tuppene, hehe. Ha ei flott solskinnsuke.

Anonym sa...

Glemte å skrive Hilsen Inger-Anette da! Hihi.

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥