tirsdag 13. april 2010

Jobb,trening,bursdag og Hortensia :o)

God morgen alle gode venner!
I dag er jeg så trøtt at det gjør vondt i øynene....Kjenner det blir litt for seint om kveldene nå. Så i dag skal jeg jammen prøve å være flink å være i seng rett etter Frustrerte Fruer.
Atter en solfylt dag her på revetal...men det blåser jo noe så innmari og da blir det jo brått litt kaldere med engang. I går var det jo bare så NYDELIG ute.
Gikk ut med jentene i 15 tida..og jeg gikk inn igjen i 19 tida. Denne årstiden er bare herlig. Ungene var ute med sykler og vogner,bøtter og spader. We love it.


I kveld er det jobbings igjen....Matser'n på fotballtrening og Ulla på håndballtrening.

Jeg sitter også å vurderer om jeg skal lage en langpanne med sjokoladekake til bursdagen i morgen...eller om jeg rett å slett skal droppe det. Mats Fredrik skal jo ferie bursdagen sin på Jungelby Lekeland....der får de servert pølse,chips,brus og is. Sist vi var der,følte jeg de ikke var så ivrig på å stoppe leken for å komme å spise kake? Noen andre med erfaringer fra det?

...Og så må jeg legge ut ett bilde av Hortensia'n min...er den ikke fin da? Håper den holder en god stund til :o)

Ønsker alle man alle en STRÅLENDE Tirsdag.2 kommentarer:

Anonym sa...

venninda mi skal feire bursdagen til dattern sin der imrg også:)hun skal ikke ha med kake veit jeg.veldig fin hortensia Hege:)klem vibecke

Camilla- Himmelriket mitt sa...

Så fin blogg du har:)
Og takk for at du la igjen kommentar inne hos meg.

Legger meg til osm følger jeg.

Camilla

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥