mandag 5. april 2010

Da var sykkelen ute...og det var stas

Da var syklen til Matilde kommet ned fra loftet,den var litt for stor i fjor,og veldig skummel og sykle på. Så vi var veldig spent på hvordan det ville gå i år...Men hun synes det var kjempe stas når Pappa'n kom bærende ned med den fra loftet her i formiddag :o)

Hun fikk teste den litt ut inne i stua her,før vi tok den med ut.

Å se her...dette går jo så bra som bare det. Hun synes det var litt trøbblete og komme igang med tråkkingen,men når hun først fikk taket på det,var det jo så greit.
Så Matilde måtte ta tommelen opp,for dette var moro.

Det ble ett par runder frem og tilbake i gata her.
Nå står lapskausen på komfyren og puttrer her,så har Ulrikke laget Vestlanslefser som blir dessert. Så fra nå er det bare avslapping av denne siste feriedagen i påsken. Skal jammen bli godt med rutiner igjen....samtidig som det er godt å tenke på at det for min del bare er 3 arbeidsdager før det er helg igjen.
Og til helgen er det jo en gutt her hjemme som blir 8 år...noe han gleder seg stort til. Han ønsker seg masse penger,for da skal han kjøpe seg ny sykkel. Tror igrunn han trenger ny sykkelhjelm også jeg,for den han har nå har han hatt i flere år,og fått seg ett par tre smeller.
Så til Lørdag skal vi feire bursdagen med familien som hører til i Oslo,det gleder vi oss veldig til.
Ønsker alle som titter innom en herlig kveld,og nyt den siste feriedagen :o)

1 kommentarer:

Miramora sa...

Så skjønn hun er på sykkelen!
Nå fikk jeg virkelig vårfornemmelsen! Sykkel på bar asfalt er for meg vår-følelse nummer 1, kan huske magien ved det helt fra jeg var liten :-)

Leo takker for gratulasjonen ;-)
Håper dere har hatt en fin dag!

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥