onsdag 24. mars 2010

Påskepynt-hva er det???

Hmmm...er ikke lenge til det er påske nå. MEN,jeg har ikke noe form for påskepynt. Er dere flinke til å pynte til påsken?

Nærmeste vi kommer påsken her hjemme,er vel påskeeggene til ungene :o)

Jeg får vel hvertfall slå til med noen gule tullipaner kanskje...og se i butikken her nede om de
har noe koselig påskepynt.
Synes nemlig det er MYE fæl påskepynt ute å går.

Tullipaner er jo alltid koselig....selv om jeg ikke er veldig glad i det gule.

I går kveld var det ei veldig sliten jente som kom hjem i 19:30 tiden her. Ulrikke er jo som nevnt tidligere i arbeidsuke denne uka. Så nå har de jo jobba i 2 dager...overnattet hos Farmor fra mandag til Tirsdag.Så var det jobb fra 11-16...og deretter rett på bøssebæring for noe konfirmasjons greier. Kanskje de nå skjønner hva vi andre snakker om når vi sier vi er litt slitne etter ei arbeidsuke,hihihi! De har virkelig godt av en sånn uke altså.

Nå skal jeg ut å banke stueteppe her...har ett teppe som er litt langhåra og fytti GRISEN hvor mye driiit som havner ned i det teppet som man ikke får opp med støvsuger'n

Ha en super duper Onsdag alle.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Er enig i at det er mye jalla påskepynt, men mye fint også! Jeg har noen små søte kyllinger i tråd (akkurat som julekuler) som jeg henger på en stor plante jeg har (fiks tre) det blir så fint! Så litt grønne duker, noen påskekyllinger som er hjemmelaga av Christian- og påskeliljer da...Blir så koselig atte!
Klem fra Line

Anonym sa...

Fikustre skulle det være, hehe!

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥