onsdag 10. mars 2010

Olajakka er på plass

i dag er det lønningsdag...og jeg,ja jeg har rukket å vært nede på KappAhl og kjøpt olajakka til Matilde :o)....Shoppegal...ja det er jeg nok.

Har også rukket å vært på samtaletime for Ulrikke også nå på morrakvisten....og det var igrunn bare positivt...ei blid og grei jente,ikke noe som er bedre enn å få sånne tilbakemeldinger. Litt mere konstentrasjon på lekselesinga,så blir det helt topp.

Fortsatt er det sol og nydelig vær her hos oss...jeg håper det fortsetter sånn i laaaang tid fremover,så snøen bare smelter unna. Spørs om vi er kvitt alt innen 17.Mai men...

Nå skal jeg sette opp ei handleliste til Jan Vidar her,han må innom Ica Maxi og kjøpe inn litt kjøttdeig som er på tilbud...så her blir det TACO til middag i dag.

Carpe Diem.

5 kommentarer:

Gro sa...

Taco til middag idag hørtes godt ut,synd jeg ikke har lønningsdag før i morgen.. :(

Fotograf Trine Bjervig Tønsberg Vestfold sa...

Så tøff Mathilde kommer til å bli i den :)

Hege sa...

Ja,håper hun liker den selv også da hihi!
Kjøpte ett par rosa kule solbriller til også...skal få knipsa ett bilde av hu i ettermiddag.

Anonym sa...

Vi også hadde samtaletime idag, og det var mye bra å høre for oss også. :-) Kanskje det er været??? Nei, bare tuller.......Det er noen flotte unger vi har, vettu ;-) Irene W.

Miramora sa...

Nice! Kjempefin jakke :-) Nå fikk du meg i skikkelig vårstemning, faktisk! Sol, mildvær og snart bort med de pokkers vinterjakkene! :-)

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥