onsdag 3. mars 2010

Hva skjer a??? Det er jo sol i dag også

JA det er jo helt utrolig...vi har nå sett sola fra skyfri himmel 3 dager på rad wow. Og det er jo bare sååå deilig . Kjenner at man blir litt mere fornøyd med engang. Nå drypper det som bare det her på utsiden av vinduene...Ja,jeg burde igrunn vært ute,men her ligger Sara (dagbarn) og sover.
I dag har jeg vært effektiv. Lagd ostekake til bursdagbarnet MONICA KITTELSEN ....

GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN I DAG! VI SETTER UTROLIG PRIS PÅ DEG.

Og jammen har jeg fått farget håret også...det var veldig på tide etter hårklippen Jannikke hadde på meg her om dagen. Var igrunn sølvfarget i nakken,Lækkert....NOT! Har også vaska litt klær,bretta noen vask,begynner faktisk å minke (les:ikke tomt)
Må jo begynne å tenke på hva Mats Fredrik skal ha med seg på fjellet.
Han reiser til Bestemor og Bestefar på Lørdag....snufs,og jeg får ikke vært med,for jeg må jobbe. Jeg ville jo være med og hilse på svigersene mine,og si hadet til verdens beste Mats Fredrik ♥
Mats Fredrik har skikkelig nedtelling nå,han gleder seg veldig til en uke på fjellet med besteforeldre,tante,onkel,kusine og fetter og Herdis. Han kommer til å få det toppers. Håper de husker å ta MASSE bilder.

Nå tror jeg jeg skal være litt mere effektiv her...planlegge dagens middag som jeg tror blir så enkelt som Spaghetti og kyllingkjøttdeig.


♥ Søte prinsesse vår ♥

Litt glad i Tigergutten vår...så her må det koses.

...å så sovnet Tiger'n som en stein etterpå,hihi!
Er moro og se at faktisk antall sidevisninger stiger nesten hver dag. Så fortsett å kikk innom,og legg gjerne igjen ett lite spor etter deg.
Adios.

1 kommentarer:

Gro sa...

Koselig bilder av lillesnuppa og Tigergutt

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥