tirsdag 2. mars 2010

En aldri så liten hårklipp

I går ringte nabo'n over her å lurte på om vi var klare for litt klipping. Å jadda...etter snart ett år siden sist hårklipp,så var det på tide med litt stussing på Matilde.
Vi slapp heldigvis å ta så mye,for det var ikke så ille slitt som jeg trodde. Så tok vel bare 1 cm eller noe sånt. Så synes igrunn ikke at hu har klippa seg.
Da er det bare å fortsette å spare til enda lengre hår :o)

Her er frøkna litt småskeptisk....men det varte ikke lenge. Var veldig stas og klippe seg altså,og
enda mere stas var det nok at det var Jannikke som gjorde det.
Moro og se at håret til Matilde vokser så fort. Blir ei skikkelig frøken med så langt hår,og vi kan flette det og lage hestehale og ja....moro med jente altså.Var vel i Mai i fjor at hu klipte seg til rett under ørene,så ja,jeg må jo si at jeg synes det har grodd relativt fort da.


-Nå må du sitte stille Matilde...hehe

Imens Matilde og jeg klipte håret (meg kommer det ikke noe bilde av nei)...var Henrik flink gutt og lekte med lekene til Matilde i stua.
Grunnen til at det ikke kommer bilde av min nye klipp,er at det sårt trenger ett nytt lag med hårfarge,hihi. Fikk skikkelig BOB nakke...og den var det ikke mye farge igjen i...så etter jobben i dag tror jeg jeg må innom butikken å handle litt.
I dag er det skikkelig vårstemning her på Revetal...det er knall blå himmel og SOL. Hadde det ikke vært så mye snø på terrassen nå,så skulle jeg jammen satt meg ut så jeg fikk litt farge i ansiktet før jeg skulle på jobb.

Ha en fin solfylt dag alle lesere.

1 kommentarer:

Siwert sa...

Gleder meg veldig til å se bobnakken din jeg da hihi.....

Klem

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥