mandag 1. februar 2010

Vår lille "svipptur" til Sverige på 13,5 time

I går var vi alle ute av døren 8:40,klare for og ta Color Viking til Strømstad. Var i Sandefjord litt over 9...Kom oss inn på båten ikke så altfor lenge etterpå.
Båten kjørte avgårde i 10 tiden. Vi satt oss til og spise på buffe'n etter en liten stund. Ungene synes det var stor stas og spise "ute". Maten var helt grei,men ikke noe Hipp Hurra! Men vi ble da mette.
Mens vi sitter der og spiser,tror jeg ingen av oss egentlig merker det,men båten står igrunn helt stille..Hva skjer liksom???? Joda...kjølesystemet til båten funket ikke,dette skyldtes da denne tykke isen utpå vannet. Vi tenkte ikke det ville ta så lang tid. Men det tok jammen 2,5 time. Vi skulle vært i Strømstad klokka 12:30...og var igrunn ikke ute av båten før 15:30.

Her sitter Ulrikke og koser seg med mat .

Her er Matilde og Mats Fredrik og skjekker forholdene....måtte jo se om isen løsna opp snart. Matser'n lurte fælt på om vi kom til og synke,hihihi!

Her er Matilde igang med litt is. Var jo bare å forskyne seg så mye man ville ha...da trodde jeg igrunn mine barn ville fråtse det for å si det sånn,men neida....Har da dannene barn må vite,hahaha!

Ulla fikk også forskyndt seg med noen iskuler.

Nammis så godt. Ulrikke har fått ny skjorte og skjerf av Mamma'n sin :o)

Her har vi kommet oss inn til Sverige...Er ei lita jente som spør -Kan jeg værså snill,litt godteli???
Skjønner at hun tror at man bare kan forskyne seg altså....så utrolig MYE godis for en liten jente dette....igrunn MYE godis for en voksen også. Kjenner jeg blir litt småkvalm av å gå inne i denne godibutikken,for det blir igrunn alt for mye greier,isj!!

Og det sto ikke på for Herr og Fru Gundersen og fylle denne handlevogna nei....Tror vi fikk med oss nærmere 30 kg kjøtt hjem jeg....jammen godt å få fylt opp fryser'n litt igjen,den har vært skrapa lenge nå! Det ble mye kyllingkjøttboller,kyllingfilet,flæskfile,Party kyllingvinger,bacon,grytekjøtt,hamburgere..ost,kattemat,polarbørød...og ja igrunn MASSE greier.
Når vi etterhvert kom oss til Horten,da klokka var 19:50,skulle båten gå 20:15....Men neida,siden Color Line hadde innstilt alle sine avganger den dagen,gikk all trafikken over Moss-Horten. Så det var "litt" fullt der kan man si. Vi kunne hvertfall glemme og ta båten som gikk 20:15....så da var det bare å smøre seg med tålmodighet og vente på båten som kom klokka 21. Veldig festlig når det var -10 ute...og ikke minst med 3 slitne unger i baksetet og 2 ganske så slitne voksne også. Tja,bør vel ikke legge skjul på at det ble litt krangling i baksetet vel...hehe.
Var godt når båten kom,og vi fikk kjørt ombord,og endelig kom oss hjem til klokka var 22:10....Seint i seng for ungene gitt. Men det gikk jo bra.
Alt i alt,så hadde vi en fin tur....MEN,kjenner det er en stund til nestegang vi reiser over,hehe!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥