onsdag 18. november 2009

Trodde sola kom for og bli litt,men den gang ei

I dag tenkte vi at vi skulle benytte oss av at sola titta frem...men den var jo ikke her lenge,så det rakk vi ikke.Hadde jo vært for gæli om den blei her noen timer liksom,hehe!
Men vi fikk nå dratt på oss dressene og alt annet tilbehør (rakker'n så mye ekstra det er når det er litt kaldt ute). I dag fikk vi også med oss Henrik og Jannikke ut. Nå er det kjempe lenge siden Matilde hadde sett Henrik,så det var stas!

Sykkelen var litt vanskelig å tråkke på med disse tunge cherroxene....men fikk jammen taket på det etterhvert gitt-Øvelse gjør mester prøvde jeg å si til hu :o)

Her er det veldig viktig og få fylt opp planet på sykkelen med grus,og ikke minst bark fra hekken...for så å kjøre på andre siden av veien for å tømme det igjen!

Henrik er også ute og sykler...kan jo ikke være noe dårligere han,hihi.

Frem og tilbake er like langt ja...!!

Lille Sara-mor må vente litt før hun kan begynne å sykle,litt for kort i beina enda gitt,men koser seg masse i sandkassa med sølvann,bøtte og spade!
Disse dressene dems er ikke like delikate å ta av etterpå for å si det sånn.så MYE sand,skulle tro de hadde med neste hele sandkassa inn igjen.
Istad var jeg innom Rema1000...måtte innom å ha litt pålegg til disse unga...blir jo aldri fornøyde med åssen pålegg som ligger i kjøleskapet. Så nå har de 4 nye pålegg å velge i.
Men det jeg egentlig skulle nevne,var at de hadde sånne søte pakkelapper til julegaver der....med ei lita bjelle og nissejente på! Så kjøpte 2 brett av de....så kostet de KUN 10,-...så spørs om ikke jeg må gå til innkjøp av noen flere av de gitt.
Nå er det tid for pysjing for lille snuppa her....så er det sofa-
sliting for mor og far etterpå,Yeeeeej!

1 kommentarer:

Mira & mora sa...

Så deilig med litt ute-tid! Synes det er deilig å være ute i "været" selv, dvs det er deilig når man kommer inn, for å bruke en klisje. Fine bilder av søte barn som vanlig :-)
Takk for tipset om pakkelapper, da skal jeg sjekke Remaen her om de har dem og; greit med alt som er unnagjort!
Ha en fin kveld :-)

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥