søndag 8. november 2009

Inte stort og skrive,men...

...jeg må jo holde bloggen oppdatert!!!
Helgen begynner å gå mot slutten....og jeg håper vi er kvitt sykdom,så det blir jobb hele uka. Mats Fredrik blir hjemme en dag til,han hoster fortsatt veldig stygt!
I går var det håndball for Ulrikke...de spilte mot Sem,og vant 18-10...Go Ramnes :o)
På kvelden slappet vi av med Wok,og så selvsagt på Skal vi danse..etterhvert kom Kittelsen også på besøk....herregud,er jo over 14 dager siden jeg har sett henne..så det var jammen på tide,hehehe! Det ble seint...hun dro vel ikke før i 2 tiden...men hyggelig var det ja!

Søndag....og farsdag!!! Jadda,det betyr jo at mor må tidlig opp!....Eller,Matilde var jo første ut av senga,7:30 eller noe sånt....jeg var IKKE klar da nei,så kom meg vel ikke opp av senga før i 9:30 tiden.
Mats Fredrik laget koselig farsdagskort,og Jan Vidar fikk pakker på senga.

Ellers har jeg vært utrolig "slapp" i dag...gikk til og med og la meg ett par timer midt på dagen i dag...GJESP!!! spennende og se om jeg får sove til kvelden.

Over til noe helt annet....tenker en del på jul,tida går jo så innmari fort. Har allerede kjøpt inn en del julegaver,og deilig er det. Burde vel skrive liste,så jeg har litt oversikt.
1.Desember...da starter vi så smått pyntinga her hjemme. Gleder meg jeg,synes alltid det er stas og hente ned julepynten fra loftet.
Åssen feirer du julen...skal du være hjemme eller borte??? Julestrømpe eller ikke??? Svigermor : Vi har Julestrømper...hahahaha!!


Håper alle der ute har en fin Søndagskveld...her er det film som gjelder nå,The Decent!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Elsker jula jeg også. blir første jul uten poden hjemme, så gruer meg litt til det asså=/ Ikke morro når de er store og har flytta ut! Ja, åh, dere MÅ se "My sisters keeper"-den er så bra! Gråt jeg da seff! Nydelig film<3 ha en fin uke!
Klem Line

Hege sa...

JA,det skjønner jeg blir rart Line...Lengter han nedover,eller trives han for godt her i Norge???

Den filmen har jeg lastet ned...skal jeg få sett en kveld vettu. Kom gjerne med flere tips.

Hege

Anonym sa...

Uff neida, han kommer ikke nedover:( han er lærling vet du, og har bare et par dager fri i jula, så det blir for kort tid...men sånn er livet! Skal få søs til å lage en strømpe til han med godis oppi til julaften morgen da:P Litt tradisjoner må man holde i hevd selv om poden er stooooj! han skal feire med de 3 han bor dsammen med, de skulle lage mat og hele pakka aleine, så han gleder seg stort:)

Mira & mora sa...

Viktig at du holder bloggen oppdatert, ja B-)
Julen er kjempekoselig, selv om jeg ikke liker stresset med butikker osv (nettbutikker, derimot..hoho!)
Vi skal feire hjemme i år, med mine foreldre :-)
Skal nok klare å få smelt sammen en julestrømpe og..husker faktisk ikke om vi hadde det i fjor *shock*
Første delmål er å få fyllt opp pakkekalenderern (her skulle jeg ha likt å tilføyd "som jeg har sydd selv", men det kan jeg desverre ikke).
Ha en fin mandag :-)

Anonym sa...

Du får komme med julestrømpene,(håper dem er små-ha-ha-ha)Det er under planlegging...........
hilsen svigermor.

Anonym sa...

Det kommer julestrømper for store og små barn :-) hint hint

mvh
Jan Vidar

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥