torsdag 22. oktober 2009

Ukas siste arbeidsdag,Intervju i morgen og 3 dager til London ツ

Da er jeg godt inn i min siste arbeisdag denne uka..og så har jeg 1 uke FRI etterpå,det blir veldig vondt...NOT! Det er nå bare 2 dager igjen til vi setter kursen innover mot Oslo,til svigers. Alle skal være med innover,og sove over til Søndag,utenom Ulrikke,hun skal på komfirmasjonsleir denne helgen. Kos deg masse snuppa mi,blir nok veldig koselig ツ
På veien innover til Oslo,må vi stoppe på Bauhaus,må kjøpe liftgardin til det ene store vinduet i stua, det er den eneste plassen de har så brede liftgardiner....så MÅ vi ha nytt blandebatteri på badet,der står nemlig dusjen og drypper,drypper og drypper jeg blir smårar av og høre på sånt.
Så går da selvsagt turen til svigers,til skikkelig svigermor middag ツ...svinesteik middag,ingen lager bedre svinesteik middag enn det svigermor gjør,så det gleder vi oss masse til. Kan jo igrunn ikke få en bedre start på London reisen min,hehe.

I morgen er det FREDAG alt,og da er det tid for intervjuet med journalisten fra Norsk Ukeblad.
Synes det var en hel evighet til når vi snakket om det første gangen,men nå er det i morra alt,jau,tida flyr...igjen! Fotografen fra Norsk Ukeblad var her på Tirsdag...er veldig spent på hvordan de bildene blir. Hun sa hun skulle sende de til meg på cd,når hun hadde gått gjennom de,så det blir moro og se,og ikke minst,hvilke bilder hu kommer til og bruke,haha! JEG liker i tanken på at jeg skal bli "publisert" i 1000 hjem,men nå er det for seint,hihi!

Sånn....da var det nok skravlings fra meg.

Ha en fin fin dag


Her er ett bilde av guttaboys....Mats Fredrik og William. William ringte på døra her på Søndag,og lurte på om Mats Fredrik ville leke med han....svaret til Mats Fredrik - Hvem er du a????
Litt lenge siden de hadde sett hverandre...skjerpings. Så nå er planen at Matser'n skal sove hos William neste helg...koselig at gutta får litt kontakt.

Her er snuppene over alle snupper....Matilde og Sara,mandag morra!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kos deg masse i London, Hege! Der er nok juleshoppinga i gang allerede, London er en herlig by som har masse kult å se på- med mer:P ha en fin helg!
Klem Line i sola:)

Mira & mora sa...

Åh, London, så herlig!! fantastisk flott by, elsker den! Kos dere masse! Så spennnende med reportasje, du må oppdatere på når/hvilket nr den kommer i :)

Ang spørsmålet om blogg-oppsett, så er det mange måter å sette den opp slik på (eller hvordan man måtte ønske) Jeg som er litt (eller mye) nerd, synes det er moro med versjon 1, å kode html selv. Ellers så er måte nr 2: deter mange ferdige templates der ute, med en rekke oppsett, test i vei! :) Send meg en mail om du trenger hjelp.
Synes du har en veldig fin blogg, koselig å titte inn her :)

Ha en fin dag!

Gro sa...

Er det nå jeg skal nevne, skap, parkett og dusj???

Kos deg i London.

Ulrikke sa...

Kos deg masse mamma !

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥