onsdag 30. september 2009

Dagens middagsrett!

Jepp...dette tror jeg skal bli dagens middag :o)




Ingredienser:
500 g Renskåret svinekjøtt
1 ts Grillkrydder
6 dl Hurtig-ris
6 dl Hønsebuljong
1 ts Gurkemeie
2 Vårløk
1 Hvitløkbåt
1 Rød paprika
2 dl Erter, frosne.



Framgangsmåte: Sett stekovnen på 200 ° C.
Ha ukokt hurtigris i en ildfast form. Rør gurkemeie i varm utblandet buljong og slå dette over.

Skjær vårløk i ringer, paprika i biter, hakk hvitløken og bland dette inn i risen sammen med ertene.

Skjær kjøttet i strimler og legg det på toppen. Dryss over krydder.

Stek på 200 ° C i ca 20 minutter.



Sett på grill eller overvarme og stek videre i 3-5 minutter for å få en gyllen brunfarge på kjøttet.

Server med brød.



Tips: Tilsett gjerne hermetiske hakkede tomater sammen med buljongen og gurkemeien, for ekstra smak. Beregn da 1 boks tomater på 4 porsjoner.


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥