Jepp...dette tror jeg skal bli dagens middag :o)
Ingredienser:
500 g Renskåret svinekjøtt
1 ts Grillkrydder
6 dl Hurtig-ris
6 dl Hønsebuljong
1 ts Gurkemeie
2 Vårløk
1 Hvitløkbåt
1 Rød paprika
2 dl Erter, frosne.
Framgangsmåte: Sett stekovnen på 200 ° C.
Ha ukokt hurtigris i en ildfast form. Rør gurkemeie i varm utblandet buljong og slå dette over.
Skjær vårløk i ringer, paprika i biter, hakk hvitløken og bland dette inn i risen sammen med ertene.
Skjær kjøttet i strimler og legg det på toppen. Dryss over krydder.
Stek på 200 ° C i ca 20 minutter.
Sett på grill eller overvarme og stek videre i 3-5 minutter for å få en gyllen brunfarge på kjøttet.
Server med brød.
Tips: Tilsett gjerne hermetiske hakkede tomater sammen med buljongen og gurkemeien, for ekstra smak. Beregn da 1 boks tomater på 4 porsjoner.
MENY; REKECOCTAIL, FRANSK KYLLINGFORM OG CRÉME BRÛLÉE
for 2 dager siden
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥