lørdag 18. juli 2009

Lille snuppemor er nesten bleiefri!!

Ulrikke har knipsa ett bilde av Matilde her i dag,synes det blei litt fint,og da må det så klart publiseres her på bloggen...ja,ja,så klart!
Må også nevne at lille frøkna er iferd med og slutte med bleie om dagen...og det går over all forventning :) ...Eneste hun sliter med er og gjøre det helt store på do....da vil hun ha på bleia...men den sta Mamma'n tar jo ikke på bleia..så ett par sånne uhell har vi jo hatt...men det kommer seg vel.....skjønner ikke helt hvordan vi skal få det til enda.
Så har du noen forslag....legg gjerne igjen ett tips i kommentarfeltet.

3 kommentarer:

Pernille sa...

Hver gang hun har vært på do og gjort fra seg, så kan hun få en stjerne (noe klistremerke) som du klistrer på et skjema. Og når hun har fått så så mange stjerner, så får hun en premie :)

Hege sa...

Det var ett godt forslag Pernille....vi har prøvd og lokke med det ene og det andre...men er visst skikkelig skummelt og bæsja på do altså! hihi!

Anette vel sa...

Så bra! Og skjønne lille jenta<3
Hannah også holder på å slutte med bleie. Har jo endelig lært seg å snake litt så da er det litt lettere å kommunisere om å gå på do;o)
Hun har bæsjet der ved et par anledninger, men rekker ikke helt gjøre seg ferdig for hun må se den og flushe den vekk.
Men vi er ferske i dette med Hannah. Bare holdt på et par uker...så vi har uhell av begge arter;o) Og hun sier ikke ifra om hun HAR bleie på seg. Og det har hun når vi er på besøk, i bil eller på butikk.

Håkon syns det var skummelt å bæsje på do, men vi observerte han og når han stakk av eller gjorde grimaser som tydet på at fare var på ferde løøøp vi på do og satt han der mens vi holdt han i henda eller lot han klemme oss. Da gikk det fint. Klistremerkene skjønte han ikke en dritt av hehe

Lykke til!!

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥