lørdag 20. juni 2009

Snart sommerferie

Nå er det sommerferie for ungene her hjemme....noe de synes er veldig deilig tror jeg. Eneste som mangler er SOL og VARME! Men etter hva yr.no melder...så kommer sommer'n den dag i morgen....og resten av uken er det meldt SOL uten en sky,og herlige 26 grader :o)
Så nå har JV begynt og demontere plattingen i hagen,så vi får opp bassenget vårt. I fjor kjøpte vi jo basseng,som rommer 12500 liter :o)....Men først må det støpes litt der opppe,og så skal all planken opp igjen...håper ikke det for lang tid.....!
Jeg har ett par uker igjen og jobbe...og det er nesten litt vemodig,for da er det siste gang Tiril skal være her,før hun skal i barnehagen...og lille sjarmtrollet Erik,hadde sin siste dag her i går :o(

Denne søte Orkideen fikk jeg som takk for hjelpen av Erik....Tusen hjertelig takk,det var kjempe koselig!

I går hadde Ulrikke overnattingsbesøk av ei venninde....og jammen kom det ikke 2 kjekke gutter på besøk også,for de skulle se på film....Og gurimalla for ett leven hahahahaha.....De bråka jo mere enn en gjeng smågutter på 7 år. Men tror de hadde det veldig koselig!
Så håper denne gjengen kan finne på litt sammen i sommer.

2 kommentarer:

Anette vel;o) sa...

Nå kommer sommern vettu mor! Så nå er det bare å hive klærne og opp i trærne JUHU!!!!! Å nei, du hadde ikke ferie enda du? *hihihihihi*

Håper dere får en knallers uke! Og pass på at spira får løpt litt i sommer, vis ikke krepere hu ved sesongoppkjøringa. Tro meg;o)

Kos på dere!!

Hege sa...

Hahaha...NEI,jeg har ikke ferie enda...dessverre. Men er ikke lenge til heller da :o)

Håper også det blir en knallers uke....ser virkelig ut til det...denne uka kommer feriepengene også,så da må det jo bli bra :o)

Tror de er obs på hardtrening gitt....og jammen har hu gått av det...skal tipse henne jeg,at det er lurt og "varme" opp litt.

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥