Da har dere fått et middagstips til i morgen av meg, og jeg blir glad hvis dere vil dele hva dere har spist til middag i dag dere også, så har jeg inspirasjon for resten av uka:)
16.mar.2009 kl.19:04 i Hverdagsliv
25 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Cutiepie og bikerbabe!
bloggkoll
15.mar.2009 kl.21:05 i Hverdagsliv
15 koselige kommentarer
Da har vi kommet oss hjem igjen, etter et koselig familieselskap med pizza og kaker. Tror nesten ikke jeg trenger å spise noe før på onsdag for å si det sånn;)Som presang til Bestemor (min mormor), hadde Arielsen og jeg med oss påskeliljer en stor kurv med hank, som kan stå ute på trappa om dagen. Bestemor har jo alt fra før, så da er blomster en fin gave....Snuppa hadde på seg den nye kjolen, og ble selvsagt selskapets midtpunkt fra vi kom inn døra:♥Mammas cutiepie♥Hun synes det var litt skummelt med så mange entusiastiske slektninger da vi kom, kanskje ikke så rart når alle så på henne samtidig og ville ha fjorten klemmer. Men etter det vanlige bli-varm-i-trøya-kvarteret var det greit å sitte både på den ene og den andres fang. Bortsett fra Onkel Gunnar og Oldefar, de er skikkelig skumle (de har briller)! Selskapet ble avsluttet med ti voksne og ett barn som så Drømmehagen, bedre kan det ikke bli;)Alt i alt har det vært en skikkelig bra helg, og vi gleder oss til å reise tilbake til Særp i påsken.Nå skal jeg rydde vekk de nye klærne jeg kjøpte til Ariel på lørdag, i tillegg til nye bodyer i str. 92, fikk hun blant annet en kul skinnjakke. Blir hun ikke den hotteste bikerbaben i barnehagen nå, vet ikke jeg!
15.mar.2009 kl.21:05 i Hverdagsliv
15 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Søndagsmorgen - the day after
bloggkoll
15.mar.2009 kl.12:22 i Hverdagsliv
7 koselige kommentarer
Jeg fikk sove helt til jeg våknet i dag, det var fantastisk og litt ... uvant. Superuthvilt 10:15 og formen var faktisk helt fin. Jeg drikker aldri etter midnatt, og det funker veldig bra for for kjipe konsekvenser dager derpå. Vi traff en del kjentfolk på by'n i går, men man kan trygt si at det var en noe spesiell stemning i byen. Sparta har nemlig kommet til finalen i et-eller-annet, og så og si samtlige mennesker var stupfulle og løp rundt og brølte "Spaaaaarta". Det var mye som fascinerte meg med menneskene jeg observerte, men jeg skal droppe å skrive om det. La meg bare si det sånn at harry nådde nye høyder. Jeg er harry, jeg digger harry, men det finnes en magisk grense et sted selv for meg. Det gjør det ikke for en del av de jeg støtte på i går, og jeg var plutselig glad jeg kunne reise tilbake til Lillstrøm hvor folk i det minste beholder klærne på. *erasing-ugly-images-from-mind*Sånn for å unngå drapstrusler fra sinte særpinger må jeg nevne at hvis jeg ser bort fra nakne Spartasupportere i 50-åra, er Sarpsborg en koselig by å komme hjem til♥I ettermiddag skal vi på besøk til bestemor og feire 77-års dagen hennes. Ariel skal ha på seg kjolen hun fikk av Celeste til jul for første gang, gleder meg til å se den på. Tar med kamera, så mine kjære familiemedlemmer blir blogget i kveld. Noen blir kanskje loddet ut også;)Slenger med videoen av en av mine favorittsanger for tiden. Me like.
15.mar.2009 kl.12:22 i Hverdagsliv
7 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Kortskallene
bloggkoll
14.mar.2009 kl.23:46 i Hverdagsliv
13 koselige kommentarer
Vi er lett de knarpeste skivene i denne skuffen;)Vi er straks klare for å dra på by'n og "Kortskalle" er offisielt det kuleste vorspielspillet EVER. Vi har ledd, vi har grått, vi har oppfunnet begreper som "vandrecider", "overraskelsescider" og "strawpeary daiquiri". It's all gooood:)Kveldens sang: Alesha Dixon "The boy does nothing". Party on Wayne! Party on Garth!Kveldens vits (som fikk oss til å gråte):-Jeg synes jeg har sett ansiktet ditt før et sted....-Nei, da tar du nok feil, jeg har nemlig alltid hatt det på samme sted!
14.mar.2009 kl.23:46 i Hverdagsliv
13 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
It's a beautiful day!
bloggkoll
14.mar.2009 kl.09:43 i Hverdagsliv
17 koselige kommentarer
Dagen startet kl. 06, noe som tross alt er en time senere enn resten av denne uken, og jeg følte meg merkelig uthvilt. Akkurat nå tar Arielsen seg en lur, og om et par timer setter vi kursen mot Sarpsborg. Vil en tur innom Storbyen (kjøpesenter) og se om jeg kan finne noen bodyer i str. 92 til vesla. Selv om hun ikke er mer enn 82-83 cm synes jeg str. 86 begynner å bli smått. Endelig passer jeansene jeg kjøpte til henne på Zara i Tallinn i fjor:Btw Kristine, jeg er såååå takknemlig for at du har lært henne å rekke tunge;)Ellers er det kommet to nye ord i dag. "Nese" og "tomt". Hun er veldig opptatt av både sin egen og min nese, og skal peke på den hele tiden. Det er forresten umulig å være streng for tiden. Hver gang jeg sier "nei" og ser streng ut, så setter hun opp morskeansiktet sitt og vifter med pekefingeren i lufta og kjefter "nei, nei" på seg selv. Da MÅ jeg le, for hun er så søt at det er umulig å holde maska. Jeg er nødt til å filme det snart, det er überfunny å se på.I kveld skal Kristine og jeg en tur på by'n i Sarpsborg og det gleder jeg meg veldig til. Møter alltid på masse kjente fra ungdomsskolen og vgs som jeg ikke har pratet med på mange år. Det er overraskende mange av dem som ikke har forlatt byen til fordel for noe mer spennende (man kan si mye fint om Særp, men spennende er det ikke der). Vi blogges senere:)
14.mar.2009 kl.09:43 i Hverdagsliv
17 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Tøffel-dilla
bloggkoll
13.mar.2009 kl.22:37 i Hverdagsliv
11 koselige kommentarer
Den siste uka har jeg fått dilla på å titte på fine tøfler på nettet, og på bildet over ser dere favorittene mine. Det er så mange herlige, magiske, supersøte og tøffe tøfler at jeg får lyst til å kjøpe tøfler i stedet for mat. Ariel har tre par i den størrelsen hun bruker nå, så da føler jeg at jeg må vente til neste størrelse før jeg kjøper nye. Halve gleden er å vindusshoppe, så da gjør jeg det i mellomtiden. Hvis dere andre småbarnsmødre har tøffel-tips, så kom med dem:)Her er linker til butikkene over:RobeezPinnsvindesignMortiltreLøvebarnaShooshoosBellioSmilegrisWeestepLykkebarna
13.mar.2009 kl.22:37 i Hverdagsliv
11 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Baby-mopp:)
bloggkoll
13.mar.2009 kl.19:38 i Hverdagsliv
6 koselige kommentarer
Det er fredag, thank you very much!!! Sitter her og gleder meg til å sove "lenge" (les kl. 07) i morgen, og på formiddagen skal vi til Sarpsborg. Kristine og jeg skal forsøke oss på en aldri så liten bytur i morgen kveld (for jeg var jo syk da vi egentlig skulle feire bursdagen hennes) og på søndag skal vi feire bursdagen til bestemor:) Hun blir 76 (tror jeg).I dag har jeg vært og tatt sol etter jobb (digg), og kjøpt knapper til halsene jeg skal strikke. Kjøpte til det brune garnet først:Bamsene til Ariels sin og de avlange til meg selv (i tilfelle noen lurte)...Nå venter jeg bare på nøstene i postkassa, så setter jeg i gang:) Også MÅÅÅÅ jeg dele denne videoen med dere:
fant den på bloggen Foreldremanualen (som by the way er en av mine favoritt mammatipsblogger) og holdt på å le meg forderva. Hvorfor har ingen tipset meg om dette produktet da jeg fortsatt hadde et barn som krabbet? Jeg får satse på moppetøfler i stedet, til både meg selv og Ariel:)Nå skal jeg mekke mat: kyllig, avocado og ris♥
13.mar.2009 kl.19:38 i Hverdagsliv
6 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Konspirasjonsterorier og mammablogg-date
bloggkoll
12.mar.2009 kl.22:26 i Hverdagsliv
10 koselige kommentarer
I dag har jeg hatt så flaks at dere ikke vil TRO DET engang. Den siste uka har bilen min ristet litt, og jeg har konkludert med at det var lite luft i dekkene. Til morgenen i dag begynte bremsene bak å bråke, men siden det har skjedd innimellom når det er kaldt ute tenkte jeg ikke noe mer over det. Så når jeg kom til Strømmen stasjon i dag hadde jeg egentlig bestemt meg for at jeg skulle fylle luft i dekkene, men så var jeg så sliten at jeg bare hadde lystt til å droppe det. I det jeg kom bort til bilen fikk jeg sånn dårlig følelse inni meg, sånn illevarslende dårlige følelse i magen. Sist gang det skjedde og jeg ignorerte det kræsjet jeg jo, og jeg dro på Shell for å fylle luft i dekkene likevel. Det var utrolig pes (med så vondt i skuldrene at jeg nesten ikke klarte å holde slangen og iskaldt på fingrene), og etter ett dekk, fant jeg ut at det fikk holde, men akkurat i det jeg skulle sette meg inn i bilen kommer en Shell-ansatt forbi som spør om jeg trenger hjelp. Selvsagt trengte jeg det;) Og i det han drar av hjulkapselen på det høyre bakdekket ramler tre av fire bolter i bakken!!! Den siste satt veldig løst, og han ble helt fra seg. Mente på at jeg max kunne kjørt noen kilometer til før hele hjulet ramlet av. På det glatte føre her skal jeg være veldig glad han kom fordi i akkurat riktig øyeblikk. Han fikset hjulet, og jeg følte nesten at han hadde reddet livet mitt (selv om det er en smule dramatisk). Han reddet i hvert fall sparekontoen min, for å si det sånn;)Jeg ringte selvfølgelig øyeblikkelig til Bjørn (som har satt på dekkene) og beskyldte han for å prøve å ta livet av meg på en snedig måte, men han innrømmer ingenting den skurken! (Det er bra konspirasjonsteoriene fra I-gode-og-onde-dager-episodene fra 1996 ikke henger igjen liksom...) Det er nok alle pengene mine han er ute etter, så fra nå av skal jeg hverken spise eller drikke noe han serverer meg før han tar en bit/slurk selv. Best å være på den sikre siden:)Anyway, jeg kom meg til Skedsmokorset og møtte Therese for første gang. Vi (mest jeg da, men det kommer vel ikke som noen overraskelse) har skravlet i en time og etterpå fikk ryggen og skuldrene mine massasje. Og hun var sinnsykt flink!!! Det er ikke hvem som helst som kan ta på meg uten at jeg ligger og hopper til fordi det kiler sånn, men hun hadde perfect hands! Jeg er allerede mye bedre, og med en god natts søvn nå, ser jeg frem til morgendagen:)Det er bare utrolig kult å møte andre mammabloggere, og Therese var så koselig:) Hun startet sin egen hudpleiesalong for tre år siden, og jeg synes det er utrolig modig å gjøre noe sånt. Satse for seg selv og bygge opp alt fra bunnen, det skal guts til for å gjennomføre det! Men, så flink som hun er skjønner jeg jo hvorfor hun har lykkes også.For dere som bor i området rundt Lillestrøm, burde dere absolutt ta turen innom. Stedet heter Skedsmo kropps- og hudpleie, og ligger på Skedsmo Senteret på Skedsmokorset. Etter litt overtalelse fikk jeg ta bilde av massasjehelten min:)Nå er det tid for å sove her i gården, Ariel sover hos besteforeldrene sine sammen med Bjørn i natt, og det er duket for noe helt ekstraordinært kalt uavbrutt søvn. Jeg har hørt det skal være fantastisk;)
12.mar.2009 kl.22:26 i Hverdagsliv
10 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Ytringsfrihet
bloggkoll
12.mar.2009 kl.16:06 i Hverdagsliv
10 koselige kommentarer
12. mars er den internasjonale aksjonsdagen for ytringsfrihet på nett, og til høyre her har jeg lagt ut en banner fra Amnesty som jeg håper dere tar dere tid til å skrive under på. Truong har fått en fengselsstraff på seks år(!) fordi han deltok i en internettaksjon med appell for demokrati og menneskerettigheter i Vietnam.
Vi her i Norge er egentlig ganske heldige som kan si og skrive det vi mener, jeg er i hvert fall ikke flink nok til å tenke over ytringsfriheten jeg har, jeg tar den som oftest som en selvfølge. Men jeg har ofte tenkt at jeg er glad jeg er født i et land i en tid der kvinner likestilles med menn, for jeg er altfor stridig av natur til å la meg underkaste. Nå kan det selvfølgelig diskuteres om likestillingen i Norge har kommet så langt som vi ønsker på alle punkter (og om den i noen tilfeller har fått for langt), men alt i alt så lever vi i et trygt og godt land med menneskerettigheter. Her kan man trygt skrive feks. et blogginnlegg om at man ikke liker monarki eller statsministeren uten å bli straffeforfulgt, og bra er det, ellers ville nok mange bloggere på blogg.no ligget rimelig tynt an...
Ellers kan jeg fortelle at jeg skal møte Therese for første gang i dag. Hun skal hjelpe meg med å bli bedre i skuldrene mine, og så skal vi drikke kaffe mocca sammen. Vi skal jo reise til Göteborg sammen i sommer, så da er det greit å bli litt kjent først:) Ariel skal sove hos besteforeldrene sine i natt (sammen med Bjørn), så da får skuldrene mine hvilt seg litt og forhåpentligvis er jeg på bedringens vei i morgen.
Vi blogges i kveld:)
12.mar.2009 kl.16:06 i Hverdagsliv
10 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Topp 10 akkurat nå:)
bloggkoll
11.mar.2009 kl.22:13 i Hverdagsliv
14 koselige kommentarer
Siden det ble så jevnt skal jeg videoblogge de to andre alternativene i løpet av den neste uka, men her er mine top 10 akkurat nå:
11.mar.2009 kl.22:13 i Hverdagsliv
14 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
En tårnprinsesse<3
bloggkoll
11.mar.2009 kl.18:48 i Hverdagsliv
16 koselige kommentarer
Da er en liten snuppelupp vel i seng, og de stakkars skuldrene mine og jeg er plassert i sofaen. Jeg har funnet ut hva som har forårsaket elendigheten, nemlig all snømåkinga i helga + tidligere denne uken. Har ikke så mye valg når det ligger to tonn snø foran garasjen min om morgenen, skal jeg på jobb er det bare å skuffe til krampa tar meg (jeg har et tog å rekke, så det må gå fort). Nå er jeg på det stadiet at jeg har måtte bedt om hjelp til å kle på Ariel i barnehagen (fordi hun som oftest prøver å stikke av) og i morgen tror jeg at jeg må kalle inn forsterkninger. Jeg klarer ikke løfte armene noe særlig og er rett og slett ganske bevegelseshemmet på grunn av det. Å vaske håret er en umulighet, jeg må finne på noe lurt i løpet av kvelden:S Så nå gjør jeg absolutt ingenting jeg ikke må før dette går over. Klesvask og gulvvask får vente....
Snuppa og jeg har uansett kost oss i dag, hun har utviklet en iver for å bygge med klosser de siste dagene. Jeg blir rett og slett imponert over hvordan en som bruker bleier og bare skjønner en brøkdel av hva jeg sier, har intelligens nok til å bygge tårn. Hvordan hun strever med å finne balansen på tårnet når det er mange klosser oppå hverandre - og klarer det! Men vesla fornekter seg selvsagt ikke, det morsomste er å rive ned tårnet så klossene flyr veggimellom. Da hvines det av fryd:)
I full konsentrasjon.....
Gliser etter å ha rast tårnet:)
Det er så enormt å følge utviklingen på et menneske så tett. Det læres nye ting hver eneste dag, og selv om det selvfølgelig er sånn det skal være, blir jeg like overrasket, imponert og stolt hver gang. Den siste uka har hun lært seg å finne ut hvor formene på pusleballen skal helt selv (har litt problemer med forskjellen på femkanten og sekskanten, men ellers ser hun forskjell på formene), hun har så og si sluttet å krabbe helt, hun insisterer på å bære matboksen inn og ut av barnehagen selv, skal gå til og fra bilen selv (nåde den som forsøker å bære henne), tar på seg lua selv og tar av seg skoene når vi kommer hjem. Alt dette skjedde ikke for en uke siden, og det er rett og slett ganske sprøtt å observere at det skjer så mye nytt hele tiden.
Spiser kveldsmat i pysjen mens hun ser på Drømmehagen. 3(!) brødskiver gikk nedpå!
Nå er det tid for en varm dusj på skuldrene mine, og etterpå blir det videoblogg:)
11.mar.2009 kl.18:48 i Hverdagsliv
16 kommentarer
Permalenke

Videoblogg - your choice
bloggkoll
11.mar.2009 kl.13:15 i Hverdagsliv
52 koselige kommentarer
I kveld skal jeg lage videoblogg, og dere skal få bestemme hva jeg skal prate om.
Alternativene er:
1. Mine forskrekkelige opplevelser NBS-ansatte som virkelig går inn for jobben sin som om de stod om livet
2. En omfattende beskrivelse av fødelselen/keisersnittet (har skrevet om det før) som inkluderer dramatiske håndbevegelser og muligens noen tårer
3. Topp 10 akkurat nå (jeg velger ut ti produkter (mat, klesplass, sminke, hårprodukter osv) som jeg ikke klarer meg uten for øyeblikket, og holder et jeg-elsker-å-høre-min-egen-stemme-foredrag:)
Your wish is my command!
11.mar.2009 kl.13:15 i Hverdagsliv
52 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Et lite videoklipp av snuppa
bloggkoll
10.mar.2009 kl.19:27 i Hverdagsliv
20 koselige kommentarer
Endelig er tirsdagkvelden her, min favorittkveld! Gleder meg til "Da damene dro", "Charterfeber" og "Frusterte fruer". Smashen ligger og venter på meg i fryseren (dere som ikke har smakt frossen Smash vet ikke hva dere går glipp av!). Akkurat nå sitter jeg på nettet og titter på barnetøfler, det er så utrolig mye kult og fint der ute. Jeg tror jeg føler for barnetøfler slik andre jenter føler det for sko...:) Hvis noen vet om noen gode merker, så gi meg gjerne tips. Foreløpig har jeg sett på Robeez, Tinyzone, Shooshoos og Belio. Siden flere har etterlyst videoklipp av Ariel i det siste, slenger jeg inn et lite klipp fra i går:
Det er så koselig med en liten, god jente som styrer og ordner med alt hun kommer over♥
10.mar.2009 kl.19:27 i Hverdagsliv
20 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Magiske muffins og Tangerudbakken
bloggkoll
09.mar.2009 kl.21:31 i Hverdagsliv
27 koselige kommentarer
Som en liten kompensasjon for min slitsomme ettermiddag, har jeg laget meg muffins i kveld. Deilige sirkusmuffins, som takket være Toro kun tok 10 minutter å lage. ♥Sjokoladesirkusmuffins♥Mens jeg har dyttet i meg et par fire muffins, har jeg sett første episode av Tangerudbakken. Jeg har hørt reklamen for serien på radioen hver morgen i to uker nå, og var ganske spent. Jeg fryktet vel at den skulle bli litt sånn "le-av-de-med-Downs-syndrom"-aktig, men der tok jeg heldigvis feil. For en nydelig serie! Hovedpersonene selv er rett og slett råkule, og jeg digger hvordan serien tar dem på alvor. De kan og vet så utrolig mye mer enn det man tror ved første øyekast, og jeg synes produsentene har vært flinke til å vise hvor forskjellige de seks personene er. Det ble en time med mye humor (på den bra måten) og masse livsglede. Jeg kommer garantert til å følge med fremover, og gir creds til TVNorge for at de har klart å lage et så bra program!Nå sitter jeg her med en brødpose full av varmt vann over skuldrene. De siste to dagene har jeg vært utrolig stiv i halsen (ikke sånn vanlig stiv og støl, men sånn at jeg nesten ikke klarer å snu på hodet uten å få "støt"), og jeg håper dette hjelper litt. Hvis noen har noen kjerringråd for stiv nakke/skuldre, så kom med dem! Jeg tar meg en klovnemuffins i mens og håper det hjelper;)
09.mar.2009 kl.21:31 i Hverdagsliv
27 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Houston, we have a problem!
bloggkoll
09.mar.2009 kl.18:46 i Hverdagsliv
25 koselige kommentarer
Det har vært en ettermiddag full av små og store kriser, men heldigvis med et par smil innimellom. Hvis ikke tror jeg at jeg hadde lagt meg ned og skreket med...:S
Krise nr. 1 : *jeg-vil-ikke-hjem-fra-barnehagen-krise*: Da jeg kom for å hente snuppa, var hun midt i bordlek med 4-5 andre barn. De bygde biler og hus av sånn klosser som ser ut som firkanta pinnsvin (aner ikke hva det heter). Vanligvis blir hun glad når hun ser meg, men i dag bare så hun sløvt på meg og sa «hadet» og vinket. Pell deg vekk, liksom=) Så jeg satte meg ned i 5 minutter ved bordet sånn at hun ikke skulle bli revet ut av leken, men til slutt så mått jeg nettopp det. Og GUD for en sint unge jeg kan ha hvis hun først setter i gang. Hun spenner kroppen rytmisk og kaster seg hit og dit sånn at jeg har store problemer med å holde henne i armene... Og plustelig blir hun til gelé... tipper en del andre mammaer vet hva jeg snakker om. Jeg manøvrerte mitt sjarmerende barn ut i gangen, hvor det var duket for....
Krise nr. 2 : *jeg-skal-i-hvert-fall-ikke-ha-på-meg-klær-krise*: Denne krisen dukker opp innimellom når vi skal hjem fra barnehagen, spesielt hvis det er andre barn som skriker av samme årsak. I dag satte min lille operasanger i et av sine hadde-det-vært-krystall-her-nå-hadde-det-gått-i-tusen-knas-hyl, det er en så høy tone at det faktisk gjør fysisk vondt i trommehinnene mine. Men vi fikk på oss klær og kom oss helskinnet hjem.
Vel hjemme fant Arielsen en boks med fet hudkrem, og jeg viste henne hvordan man gned den på armen før jeg skrudde på lokket godt(!) og gikk for å sette på poteter. Da jeg var ferdig med skrellinga hadde hun fått opp lokket (hvordan lurer jeg fortsatt på, hun må ha superkrefter) og så sånn ut:
Nice!
Så hadde vi det ganske koselig i en time, før det var duket for kveldsbad og...
Krise nr. 3 : *det-verste-jeg-vet-er-å-vaske-håret-krise*: hårvasking er ukult, men siden håret var som smør var det rett og slett ikke noen vei utenom. Kremen satt så godt at jeg nesten ikke fikk shampooen til å skumme engang, men jeg håper jeg har fått ut det verste. Denne krisen ble raskt etterfulgt av....
Krise nr. 4 : *jeg-vil-ikke-ut-av-badekaret-krise* - her brukte kråka samme taktikk som i barnehagen, og jeg fikk trent armmusklene mine litt. Og siden hun likevel var så sint, skyndet jeg meg å sette igang en krise som kommer nesten hver kveld, nemlig:
Krise nr. 5 : *jeg-vil-ikke-pusse-tennene-krise*: jeg får til nød lov å pusse nede, men i hvert fall ikke oppe. Siden hun allerede hylskrek pusset jeg i vei (munnen var jo åpen) og det ble bare liiiiitt bedre av Fluortabletten. Det måtte trøst til etterpå, med sang og kos mens det kom små «Pap-hpa»-hikst innimellom. Den onde, onde mammaen hadde rett og slett falt litt i unåde. Heldigvis ble det bra til slutt, og jeg fikk en lang kos før hun sovnet.
Nå ser jeg frem til en kveld uten krisehåndtering;)
09.mar.2009 kl.18:46 i Hverdagsliv
25 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
At grandma's house...
bloggkoll
08.mar.2009 kl.20:03 i Hverdagsliv
18 koselige kommentarer
Det var utrolig koselig å besøke Solveig og Kjell i dag (Ariels besteforeldre). Ariel elsker å besøke dem, og det vanket både kotelettmiddag, eplekake med krem og sjokoladekake. Det nytter rett og slett ikke å komme ut av det huset med en magesekk som ikke holder på å sprekke. Jeg har tidligere prøvd med med "jeg har akkurat spist" hvis jeg faktisk akkurat har spist, men da går Solveig ut av sitt skinn for å prøve å finne et eller annet hun kan tilby meg. Så jeg har lært at det er best å komme sulten dit, for servering mangler det aldri på. Blid og fornøyd snuppe på besøk hos Farmor og Farfar:)Ariel vil helst følge etter farmora si hele tiden, og aller helst på kjøkkenet, for det er det så mye spennende (og ulovlig). Det gjelder spesielt å passe på komfyren, da små hender elsker å vri på knottene:SKråka og Farmor:)Nå står hvitløkskyllingen i ovnen her (straks ferdig), og Arn står i dvd-spilleren. Dette blir en bra kveld(=PS! Jeg er halvveis på skjerfet alt:)
08.mar.2009 kl.20:03 i Hverdagsliv
18 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Søndagskos:)
bloggkoll
08.mar.2009 kl.11:01 i Hverdagsliv
9 koselige kommentarer
I dag var det faktisk jeg(!) som våknet først, vi sov helt til kl. 08. Så nå føler jeg meg fantastisk uthvilt og er klar for en herlig søndag med vesla og en ny uke i morgen. I dag har vi spist risengrynsgrøt til lunsj, det er noe av det beste Arielsen vet. Hun blir helt krakilsk i stolen når jeg kommer med grøtbollen, det er utrolig morsomt å se på. Vi (jeg) har også sett på Lady&Landstrykeren. Tidligere har jeg bare sett den scena med kjøttbollene, så det var på tide (som ansvarlig mamma) å sette seg inn i Disney-dvd verdenen. Det tar vel ikke mange år før hun skal se dvd hele tiden. Foreløpig er hun ikke nevneverdig opptatt av tv'n, bortsett fra Drømmehagen. Den siste timen nå har vi hørt på musikk, og Ariel danser rundt på gulvet her og er supersøt♥Straks skal vi reise på besøk til Ariels farmor og farfar, de gleder seg til å få besøk av sin favorittsnuppe:)Arielsen har på seg den fine kjolen fra Jorunn i dag:)Senere i dag er planen å se Arn-filmen del 2 (husker ikke hva den heter), lager kyllingfilet i ovnen til resten av salaten, strikke og kanskje legge ut noen av alle tingene mine til salgs. Det er så mye her som kunne komme bedre til nytte hos noen andre:)Ha en fin søndagsformiddag!
08.mar.2009 kl.11:01 i Hverdagsliv
9 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Se min kjole!
bloggkoll
07.mar.2009 kl.21:33 i Hverdagsliv
18 koselige kommentarer
Se min kjole♥På request legger jeg ut et bilde av meg selv med nyklipt hår og ny kjole (dette var det beste jeg kunne få til alene, så dere får forestille dere hvordan den fortsetter ned til gulvet), egentlig burde jeg vært på sommerfest akkurat nå! Det er hverken sommer eller fest her i kveld, tvert i mot er det en deilig, stille vinterkveld. Nå kommer sikkert en del til å tenke at jeg er helt sprø (som som er helt riktig), men jeg liker faktisk mitt eget selskap så godt at jeg blir glad når jeg kan kose meg en hel lørdagskveld alene. Selvfølgelig ikke hver helg (da hadde jeg blitt ensom i lengden), men innimellom. Jeg har strikket og lest i kveld, og det er en sånn deilig ro i leiligheten her som ikke er her i ukedagene. Jeg har kost meg med rester av salaten vi lagde til lunsj i dag, og ganske snart skal jeg krype til køys og lese mer av "I all evighet" (av Ken Follett) under dyna. Jeg vet jeg har nevnt den før, men jeg anbefaler den virkelig! En tykk, men veldig fengende bok, og jeg tar meg i å lese sakte for at den skal vare lengst mulig:)Ønsker alle en fin lørdagskveld videre, vi blogges i morgen!
07.mar.2009 kl.21:33 i Hverdagsliv
18 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Strikket skjerf for nybegynnere
bloggkoll
07.mar.2009 kl.20:54 i Hverdagsliv
11 koselige kommentarer
Da er jeg i gang med å strikke skjerfet mitt, av garnet Big Ball Funny. Et nøste holder til et skjerf, og jeg tror jeg betalte rett over 150 kroner inkl. porto. Man kan selvfølgelig få et helt fint skjerf i butikken til den prisen, men det er noe ekstra med ting man har laget selv. Dessuten er det utrolig koselig å få en gave som noen har laget, så dersom jeg blir fornøyd med sluttresultatet tror jeg at jeg skal strikke et par skjerf til:)Sånn ser det ut nå:Er ikke helt fornøyd med hvordan fargen vises på bildet, den er litt skarpere (og finere) i virkeligheten. Jeg er veldig glad i håndarbeid, problemet mitt er bare at jeg ikke er så veldig flink... derfor er dette helt genialt. Fordeler ved å strikke med dette garnet:* Fordi garnet er så tykt trenger man bare 12 masker(!) i lengden * Det strikkes på store pinner (8-9 mm pinner), så det går veldig fort og man får mye skjerf på en time* Det synes ikke om man strikker ujevnt eller gjør feil* Garnet er supermykt og stikker ikkeUlemper:* Mister du en maske er det vanskelig å finne den i gjen* Det er litt vemmelig å strikke med så "ujevnt" garnSelv om det er noen ulemper er det helt klart flere fordeler, og jeg anbefaler garnet til alle som synes det er gøy å strikke, men som ikke er så flinke enda. *glad*:)
07.mar.2009 kl.20:54 i Hverdagsliv
11 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
To små kjærester:)
bloggkoll
07.mar.2009 kl.16:09 i Hverdagsliv
23 koselige kommentarer
I dag har vi hatt besøk av Majken og Theodor, og leiligheten min ser nå ut som om den tornado har herjet. To er virkelig som ti!:) Majken og jeg fikk ordnet oss hos frisøren, og etterpå lagde vi kyllingsalat. I stedet for å kjøpe ferdigstekt kylling, stekte vi kyllingfileter i hvitløk og litt olivenolje i ovnen. Når de var ferdig skar vi de i terninger og hadde dem i salaten, og det ble utrolig godt! Ble igjen nok til at jeg kan kose meg i kveld også.....:)
Liten tuskerusk som har pynta seg til kjæresten skal komme på besøk. Tunikaen og boleroen fikk hun av Theodor til 1-års dagen sin:)
Lykken er å få leke med tomme iskaffebokser! (Og å rive ned bildene fra vinduskarmen...)
En liten flørt.... Her ligger de i saccosekken og titter på hverandre♥
Majken hjalp meg å finne ut av tunika-problemet mitt. Løsningen blir at jeg syr på et silkebånd på hver siden sånn at den kan bindes i ryggen. Da kommer den til å bli behagelig å ha på seg, og ikke som et telt.
Dessuten har jeg begynt på skjerfet jeg skal strikke, legger ut mer om det etterpå:)
07.mar.2009 kl.16:09 i Hverdagsliv
23 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Nye favorittplagg!
bloggkoll
06.mar.2009 kl.20:37 i Hverdagsliv
16 koselige kommentarer
Jeg ble kjempeglad da det dukket opp en mann fra Ellos på døra mi. Jeg har jo sverget sikkert 50 ganger på at jeg aldri skulle handle derfra mer, fordi det er så pes å hente pakkene på Ica Maxi på Strømmen. Kassadamene setter ikke pris på å måtte finne frem pakker midt i matvarescanninga, og i tillegg bruker de alltid 100 år på å finne riktig pakke fordi de som legger fra seg pakkene i skapet ikke kan alfabetet.
MEN, nå har jeg funnet ut at jeg kan få levert pakka på døra for 39 kroner, og da er Ellos-fremtiden min reddet. Jeg liker å kjøpe klær derfra et par ganger i året, fordi jeg føler at jeg "vet hva jeg får". Selv om det er mye øgli-bøgli å spore i katalogene, så er det mye fint også.
Sommerkjolen forelsket jeg meg helt i da jeg så den i katalogen, og tenkte at den passet bra til meg som er så høy. Dessuten var den avbildet med en sånn olavest som Majken og jeg kjøpte oss i Budapest, så det var nesten et tegn i seg selv på at den var ment for meg;) Da jeg pakket den opp i stad, ble jeg litt usikker på om den kom til å passe meg, men det gjorde den. Den satt som et skudd, og jeg følte meg veldig fin (som regel føler jeg at ting ser "greit" ut, så "fin" er spesielt).
Jeg løp rundt som en gal i Budapest for å finne meg ny veske, jeg hadde et bilde i hodet mitt av hvordan den skulle se ut, men fant den ikke. Men nå har jeg funnet den, det blir digg å bytte ut Friis-bagen i en periode. Den er så herlig, jeg tror jeg må sove med den i natt. Skal bruke den neste halvtimen på å flytte alle tingene mine over i den nye veska....
Skjørtet satt så perfekt (nesten ingen skjørt sitter bra på meg fordi jeg har så langt hofteparti), og siden det er så billig vurderer jeg nesten å kjøpe en hel haug i forskjellige farger. Får vel vente til det tikker inn litt flere penger på kontoen:S
Tunikaen er veldig fin i fargen, men sitter litt trangt over brystet, så det er mulig jeg må bytte den. Er litt usikker på hvordan den skal sitte.... Jeg får høre med Majken i morgen hva hun synes, hun vet nok råd:)
Jeansshortsen har ikke kommet enda (men jeg la ut bilde siden den er på vei i posten snart), men den er jeg ganske sikker på passer. Blir glad av bare å tenke på at det ikke er mer enn noen måneder før jeg skal sprade rundt i shorts og bikinitopp. Weeee:)
Konklusjonen er i hvert fall at jeg er lykkelig over å ha fått oppdatert garderoben enda litt, og det var en herlig start på helga!
06.mar.2009 kl.20:37 i Hverdagsliv
16 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Fredagsbolle<3
bloggkoll
06.mar.2009 kl.19:14 i Hverdagsliv
8 koselige kommentarer
Endelig er det fredag, og denne helga skal brukes til å lade opp batteriene! Ariel har våknet så tidlig hver morgen denne uka, at jeg kjenner det skal bli deilig med litt ekstra søvn. Hun har våknet kl 5 hele denne uken, og ligget i senga og ropt "Mamma!", sunget litt, spilt på på trekk-opp anda som henger på senga før hun har sovnet igjen 05.45. Også ringer klokka mi 06. Sånt blir man nesten litt sprø av, derfor håper jeg vi sover lenge i morgen:)
Etter at vi kom hjem i dag har vi lekt og sunget. Same old, same old! Det var en bolle igjen på jobben i dag som jeg tok med hjem, og den falt i smak hos skurken min.
En liten bolle-historie:
Seeeeee!!! Noe som ligner på noe godt!
Litt usikker på hva det smaker....
Har ikke helt bestemt seg for om det er godt enda...
♥Bolle♥I morgen kommer Majken og Theodor kommer på besøk, og Bjørn kommer for å være sammen med de små mens Majken og jeg skal til den lokale frisøren for å ordne hår. Jeg skal klippe og Majken skal farge, det blir deilig å freshe opp litt! Ellers er planen å nyte en kyllingsalat mens de små leker.
Nå kom det jammen en pakke til meg på døra, med de klærne jeg bestilte for et par dager siden:) *løpe-og-prøve*
06.mar.2009 kl.19:14 i Hverdagsliv
8 kommentarer
Permalenke

Torsdagen min:)
bloggkoll
05.mar.2009 kl.22:54 i Hverdagsliv
12 koselige kommentarer
Før jeg går og legger meg for å sove, må jeg fortelle litt om dagen min. I dag har vi hatt besøk av to Helse&Sosial-elever fra Strømmen vgs, som skal være i praksis hos oss annenhver torsdag ut mai. Kjempekoselige jenter, og jeg fikk vist de litt rundt og satt dem inn i saker og ting. Jeg stilte til og med min egen urin til disposisjon for at de skulle lære seg urin-stix maskinen vår. For at dette ikke skal bli en sykdomsblogg skal jeg la være å redegjøre for de nedslående resultatene:SEtter jobb kom hjem og fant denne i posten:Dette blå nøstet skal bli mitt nye favorittskjerf, gleder meg!Bjørn kom med Ariel rett etter at jeg kom hjem, og hun gråt så fryktelig med en gang de kom inn døra. Hun hadde fylt opp en bleie på veien hit og var såååå sår. De hadde visst sagt det i barnehagen i dag også når Bjørn hentet henne, og hun gråt så veldig mens jeg kledde av henne. Gråten var så sår at jeg fikk helt vondt inni meg og nesten begynt å grine selv. Hun gråt "Mamma! Mamma!" og klamret seg til halsen min mens jeg prøvde å få av henne klærne. Så måtte vi forsiktig skylle henne i dusjen, og det gikk greit. Så var det på med salve, og så ble alt mye bedre. Men jeg kjente den vonde følelsen satt i meg lenge etterpå, og jeg lurer på åssen det skal gå når hun har skrubbet et kne eller brukket en arm? Jeg fikser rett og slett ganske dårlig at hun har det vondt:(Kvelden ble avsluttet med denne karen:Jeg er nemlig så heldig å være i besittelse av mange Laban&Labolinabøker (+ denne hånddukken) fra min tid som programleder på foreldresendingene på Interaktiv Frokost. Og Ariel elsker Laban! Jeg leser ikke bøkene ordentlig, for det har ikke vesla tid til, men vi blar gjennom sidene og hun peker på Laban på hver side. I kveld sa hun "Laban" også:) Og jeg, jeg sitter og spiser appelsin. Nå har jeg hatt dilla siden jula, det stopper ikke:SMe gustas naranjas!!!♥Dessuten må jeg gratulerer Helen med Dennis! Endelig kom gutten du ventet så lenge på, han er helt perfekt!Det varmer alltid hjertet mitt når jeg har fulgt noen gjennom et svangerskap og et nytt liv kommer til verden, selv om jeg bare "kjenner" vedkommende gjennom bloggen. Og til slutt vil jeg nevne at Therese har meldt seg på Mammablogg Galan 2009, og vi reiser sammen til Göteborg. Vi skal ta toget nedover sammen, og jeg oppfordrer herved andre mammabloggere som har lyst (men ikke helt vet om de tør) å hive seg med. Jeg lover å stille med appelsiner på togturen!;) Mest sannsynlig drar vi nedover en dag i forveien for å få en ekstra dag og kveld i Göteborg, så de som vil ha en helt meg 2xTherese og 97 andre mammabloggere bør joine umiddelbart!Nå skal jeg sove, i morra er'e helg! *smile*
05.mar.2009 kl.22:54 i Hverdagsliv
12 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Glamourjentene og Ungkaren
bloggkoll
05.mar.2009 kl.20:36 i Hverdagsliv
13 koselige kommentarer
Sukk. Jeg blir tvunget av min egen lyst til å se sosialpornografiske tv-programmer, og all fri vilje har forsvunnet. Must watch now. Håper begge programmene er skikkelig dårlige sånn at jeg slipper å følge med hver uke fremover:S Jeg er en sucker for reality-tv, og jeg mer flau jeg blir av å se på, jeg mer MÅ jeg se på. Ikke for at jeg sitter og føler meg så mye bedre selv, men bare fordi det er så underholdende på en fascinerende måte. Disse menneskene finnes virkelig, og selv om ting er klippet og redigert, får man se ekte følelser som forelskelse, kjærlighet, sjalusi, sinne osv.Here it goes!
05.mar.2009 kl.20:36 i Hverdagsliv
13 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Om å kjøpe angrepiller til døtrene sine på 16 år....
bloggkoll
05.mar.2009 kl.18:06 i Hverdagsliv
29 koselige kommentarer
På vei til togstasjonen i dag hørte jeg en debatt om angrepillene som nå er til salgs i dagligvarebutikker. Dette for å øke tilgjengeligheten for den angrende masse. Men. Man må være 18 år for å kjøpe angrepiller i butikken, og derfor oppfordrer Statens legemiddelverk foreldre om å kjøpe angrepiller til døtrene sine som er under 18 år.Jeg tok meg øyeblikkelig i å lure på om dette egentlig er så smart? Jeg tenker at dersom en 16-17-åring vet at hun har en angrepille i skrivebordskuffen, så er det ikke så nøye med prevensjon likevel... og vips så har hun fått kjønnssykdommer fordi hun ikke brukte den kondomen hun hadde tenkt til å bruke før hun fikk angrepillen av sine mor.... På den andre siden, ser jeg helt klart at situasjonen der 16-17-åringen ikke får tak i angrepillen selv og blir gravid er hakket verre (i alle fall for de fleste).Så hva synes dere andre mødre? Kommer dere til å kjøpe angrepiller til døtrene deres når de blir 16-17 år?Min lille kråke skal selvfølgelig ikke røre en gutt før på bryllupsnatten. Og da er hun 32. Minst.
05.mar.2009 kl.18:06 i Hverdagsliv
29 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Say you. Say me. Say kvisete gorillavrengtryne oppned.
bloggkoll
04.mar.2009 kl.23:31 i Hverdagsliv
5 koselige kommentarer
I kveld har jeg kost meg sånn! Hentet Line og vi reiste til Nambo Thai, som nå har byttet navn til Lamson. De hadde den samme menyen som sist, og det var superdigg! Jeg spiste en slags biff og grønnsaksrett i chilli, med sorbetmix til dessert. Og buksene passer utroling nok enda;)Ikke minst fikk vi catcha up på livene til hverandre, vi har ikke sett hverandre på lenge. Line har vært i Thailand i hele jula, i nesten en hel måned, og ukene etterpå har bare flydd avgårde (men det vet vel de fleste av dere alt om). Vi fikk pratet om ferier, jobb, gutter, barn, politikk, kjendiser, klær og meninga med livet. Siden Line har bursdag snart, blir det ikke lenge til neste gang!På vei hjem kom jeg over en gammel cd med sanger jeg hørte mye på før.Og plutselig kom "Say you, say me"... Aaaaaah jeg ble dratt tilbake til et vorspiel jeg var på da jeg var 18 år, og på vei til min første lovlige bytur. Det var den tiden "Unforgivable sinner" med Lene Marlin lå på 1. plass på vg-lista og vi hadde allerede spilt den mange ganger da noen satt på "Say you, say me". Så spilte vi den et par ganger, og jeg lå på gulvet og så taket snurre rundt etter å ha drukket et par Hooch for mye (det var den gangen rusbrusen smakte som utedo lukter). Senere den kvelden klinte jeg med en skikkelig kjekkas, trodde jeg i hvert fall. Da jeg møtte han igjen etter et par dager edru og i dagslys, så han ut som en kvisete gorilla med store ører og fett hår. I kid you not. Ikke lærte jeg av episoden heller, det har blitt spyttutveksling med mer enn én frosk på fuktige byturer gjennom årene.Anyway, sangen er nydelig, og taket snurrer forsatt rundt når jeg hører den:)
Instruksjoner:1. Ignorer glorete video (det beste er å lukke øynene)2. Lytt til den fine musikken:)Sov godt alle sammen, det skal jeg!
04.mar.2009 kl.23:31 i Hverdagsliv
5 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
En sånn lykkelig dag!
bloggkoll
04.mar.2009 kl.16:46 i Hverdagsliv
20 koselige kommentarer
I dag har jeg en meget bra dag, av flere grunner:
Line har invitert meg med ut på Nambo Thai for å spise middag, og siden Bjørn er så snill å stille opp i kveld, betyr det at middagen er i boks!
Lyse jeans kommer tilbake, og jeg tok frem mine yndlingsjeans fra 2001 som jeg aldri har klart å kvitte meg med (selv om de ikke har passet siden). Disse buksene har overlevd all min torpedering av klesskapet opp igjennom, og tror dere ikke de satt som et skudd? In you face graviditetskiloer!! (og andre kiloer som har sneket seg på for å bli kastet brutalt av igjen). HAHA!!!! *triumfere*
Jeg trives så godt på jobb at jeg rett og slett føler meg som et bedre menneske enn før jeg begynte der.
All snøen har begynt å smelte, det er plussgrader ute og våren er rett rundt hjørnet!
Dessuten gjør denne jenta meg som vanlig lykkelig, og jeg tenker på det hver eneste dag. Hvor glad hun gjør meg bare ved å være til:)
04.mar.2009 kl.16:46 i Hverdagsliv
20 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Shopping til prinsessa
bloggkoll
03.mar.2009 kl.20:17 i Hverdagsliv
31 koselige kommentarer
Det ble litt shopping til Ariel i Budapest også, både klær og ting til det nye rommet hennes (som hun skal få hos Bjørn). Alle klærne er i str. 92, en størrelse jeg nesten ikke har noe i. De passer nok utover våren og sommeren, bortsett fra pysjene som passer allerede nå (selv om hun bare var 81 cm på siste måling).
Her er skattene jeg fant til min lille havfrue:
Hello Kitty ballettkjole fra H&M. Mener jeg har sett den her i Norge også:)
Nattøy i organisk bomull fra H&M, kommer til å bli fin når det blir varmere. Jeg elsker klær med dyretrykk♥
Jeg har funnet ut at jeg liker Ariel veldig godt i blått, og hun kommer til å bli sååå fin med matchende tunika og spenner/strikker/hårbøyle:) Også fra H&M.
Prinsessebukse og sommercap fra C&A.
Jakke som kommer til å bli fin når vi skal på båttur på hytta til sommeren:) Fra C&A.
Pysjer med for fra C&A.Pynt til det nye rommet til Ariel, kjøpt i blomsterbutikken som lå på hotellet.
Spennebokser og mer pynt til rommet fra samme butikk som tingene ovenfor♥
Det er rart med å ha barn, det er faktisk morsommere å shoppe til dem enn seg selv. Kanskje fordi man vet at en bestemt str. passer, og man slipper å prøve alt og tenke på fasong osv. Gøy er det i hvert fall!
03.mar.2009 kl.20:17 i Hverdagsliv
31 kommentarer
Permalenke
Tips en venn
Les mer i arkivet » Mars 2009 » Februar 2009 » Januar 2009

Thessa
28, Oslo
Velkommen til min blogg som i hovedsak dreier seg om livet til jenta mi Ariel og meg selv. I tillegg skriver jeg en del om bøker, tv, mat, klær, musikk, jobb og alt annet som gjør meg glad eller trist. Hvis du vil sende meg en mail er min mailadresse: therese.fjellgaard@gmail.com
bloglovin - thessa


14 Online Users

susnet_counter_id = 61650;
susnet_security_code = '78690';
susnet_node=0;
register();

Live Traffic Feed
Top Bod� Blogs
Bodø, Nordland arrived from hege-levorsen-gun dersen.blogspot.c om on "Thessa & prinsessa3 -"
Trondheim, Sor-Trondelag left "Thessa & prinsessa3 -" via kiiie.blogg.no
Skien, Telemark arrived on "Thessa & prinsessa3 -"
Kristiansand, Vest-Agder arrived from sordid.blogg.no on "Thessa & prinsessa3 -"
Trondheim, Sor-Trondelag left "Thessa & prinsessa3 -" via everydaylove.blogg.no
Trondheim, Sor-Trondelag left "Thessa & prinsessa3 -" via leonie.blogg.no
Trondheim, Sor-Trondelag arrived on "Thessa & prinsessa3 -"
Tønsberg, Vestfold arrived on "Thessa & prinsessa3 -"
Trondheim, Sor-Trondelag arrived from thessa.blogg.no on "Thessa & prinsessa3 -"
Drammen, Buskerud arrived on "Thessa & prinsessa3 -"
Watch in Real-Time
Options>>
Change your LocationIgnore my browserLive Traffic MapPopular Pages Today
Click to get FEEDJIT
Recent Visitors
Top Bod� Blogs
Bodø, Nordland' );" style="LEFT: 81px; TOP: 18px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Skien, Telemark' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Kristiansand, Vest-Agder' );" style="LEFT: 78px; TOP: 22px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Trondheim, Sor-Trondelag' );" style="LEFT: 79px; TOP: 19px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Tønsberg, Vestfold' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Drammen, Buskerud' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Oslo' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Tromsø, Troms' );" style="LEFT: 83px; TOP: 16px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Fosnavåg, More og Romsdal' );" style="LEFT: 77px; TOP: 20px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Hølen, Akershus' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Stavanger, Rogaland' );" style="LEFT: 77px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Elverum, Hedmark' );" style="LEFT: 80px; TOP: 20px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Molde, More og Romsdal' );" style="LEFT: 78px; TOP: 20px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Bergen, Hordaland' );" style="LEFT: 77px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Langhus, Akershus' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Stokke, Vestfold' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Fornebu, Akershus' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Lillestrøm, Akershus' );" style="LEFT: 80px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Ogre, Ogres' );" style="LEFT: 86px; TOP: 22px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Sørumsand, Akershus' );" style="LEFT: 80px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Haltdalen, Sor-Trondelag' );" style="LEFT: 80px; TOP: 20px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Frekhaug, Hordaland' );" style="LEFT: 77px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Haugesund, Rogaland' );" style="LEFT: 77px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Halden, Ostfold' );" style="LEFT: 80px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Ås, Akershus' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Bryne, Rogaland' );" style="LEFT: 77px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Budapest' );" style="LEFT: 83px; TOP: 27px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Mjøndalen, Buskerud' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Lillehammer, Oppland' );" style="LEFT: 79px; TOP: 20px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Harstad, Troms' );" style="LEFT: 82px; TOP: 17px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Ilseng, Hedmark' );" style="LEFT: 80px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Porsgrunn, Telemark' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Kongsberg, Buskerud' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Hommelvik, Sor-Trondelag' );" style="LEFT: 79px; TOP: 19px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Sarpsborg, Ostfold' );" style="LEFT: 80px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Vikersund, Buskerud' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Frogner, Akershus' );" style="LEFT: 80px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Kirkenær, Hedmark' );" style="LEFT: 80px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Orinda, California' );" style="LEFT: 18px; TOP: 31px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Skoppum, Vestfold' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Bratislava' );" style="LEFT: 82px; TOP: 26px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Horten, Vestfold' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Fredrikstad, Ostfold' );" style="LEFT: 80px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Ålgård, Rogaland' );" style="LEFT: 77px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Alvdal, Hedmark' );" style="LEFT: 79px; TOP: 20px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Hvalstad, Akershus' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Mo I Rana, Nordland' );" style="LEFT: 81px; TOP: 18px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Hareid, More og Romsdal' );" style="LEFT: 77px; TOP: 20px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Drøbak, Akershus' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Notodden, Telemark' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Oppegård, Akershus' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Vestby, Akershus' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Asker, Akershus' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Knarvik, Hordaland' );" style="LEFT: 77px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Levanger, Nord-Trondelag' );" style="LEFT: 80px; TOP: 19px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Hamar, Hedmark' );" style="LEFT: 80px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Hønefoss, Buskerud' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Mosjøen, Nordland' );" style="LEFT: 81px; TOP: 18px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Ågotnes, Hordaland' );" style="LEFT: 77px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Rena, Hedmark' );" style="LEFT: 80px; TOP: 20px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Rolvsøy, Vestfold' );" style="LEFT: 80px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Vestnes, More og Romsdal' );" style="LEFT: 78px; TOP: 20px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Blakstad, Akershus' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Gjerdrum, Akershus' );" style="LEFT: 80px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Grimstad, Aust-Agder' );" style="LEFT: 78px; TOP: 22px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Ulefoss, Telemark' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Nodeland, Vest-Agder' );" style="LEFT: 78px; TOP: 22px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Jessheim, Akershus' );" style="LEFT: 80px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Brønnøysund, Nordland' );" style="LEFT: 80px; TOP: 18px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Stockholm, Stockholms Lan' );" style="LEFT: 83px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Storebö, Hordaland' );" style="LEFT: 77px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Tertnes, Hordaland' );" style="LEFT: 77px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Melbu, Nordland' );" style="LEFT: 81px; TOP: 17px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Ski, Akershus' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Øvre, Sor-Trondelag' );" style="LEFT: 79px; TOP: 19px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Steinkjer, Nord-Trondelag' );" style="LEFT: 80px; TOP: 19px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Taastrup, Kobenhavn' );" style="LEFT: 80px; TOP: 23px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Tiller, Sor-Trondelag' );" style="LEFT: 79px; TOP: 19px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Flateby, Akershus' );" style="LEFT: 80px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Kråkerøy, Ostfold' );" style="LEFT: 80px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Sortland, Nordland' );" style="LEFT: 82px; TOP: 17px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Kolbotn, Akershus' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Moss, Ostfold' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Skarnes, Hedmark' );" style="LEFT: 80px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Hov, Oppland' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Ranheim, Sor-Trondelag' );" style="LEFT: 79px; TOP: 19px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Ålesund, More og Romsdal' );" style="LEFT: 77px; TOP: 20px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Rognan, Nordland' );" style="LEFT: 82px; TOP: 18px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Prestfoss, Buskerud' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Krøderen, Buskerud' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Nærbø, Rogaland' );" style="LEFT: 77px; TOP: 22px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Mjølkeråen, Hordaland' );" style="LEFT: 77px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Kalvåg, Sogn og Fjordane' );" style="LEFT: 77px; TOP: 20px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Nøtterøy, Vestfold' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Arendal, Aust-Agder' );" style="LEFT: 79px; TOP: 22px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Årnes, Akershus' );" style="LEFT: 80px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Årøysund, Vestfold' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Gjøvik, Oppland' );" style="LEFT: 79px; TOP: 21px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Kristiansund, More og Romsdal' );" style="LEFT: 78px; TOP: 19px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Sandnes, Nordland' );" style="LEFT: 81px; TOP: 17px" onmouseout=FJ_RemoveFloater();>
Click to get FEEDJIT
Kategorier
Bøker
Familie
Film
Hverdagsliv
Mobilblogg
Reisefeber
TV
Arkiv
Mars 2009
Februar 2009
Januar 2009
Desember 2008
November 2008
Oktober 2008
September 2008
August 2008
Juli 2008
Juni 2008
Mai 2008
April 2008
Mars 2008
Februar 2008
Januar 2008
Desember 2007
November 2007
Oktober 2007
September 2007
August 2007
Juli 2007
Juni 2007
Mai 2007
April 2007
Mars 2007
Februar 2007
Januar 2007
Desember 2006
November 2006
Oktober 2006
September 2006
August 2006
Siste innlegg
Webcamjentene og tirsdagssynder
Shoppin' for my muffin...
Dagens middagstips
Cutiepie og bikerbabe!
Søndagsmorgen - the day after
Kortskallene
It's a beautiful day!
Tøffel-dilla
Baby-mopp:)
Konspirasjonsterorier og mammablogg-date
Siste kommentarer
Linn om Webcamjentene og tirsdagssynder
Mona om Webcamjentene og tirsdagssynder
Line om Webcamjentene og tirsdagssynder
Kie om Webcamjentene og tirsdagssynder
Everydaylove om Webcamjentene og tirsdagssynder
Christine om Webcamjentene og tirsdagssynder
janne om Webcamjentene og tirsdagssynder
Mona om Webcamjentene og tirsdagssynder
Gravide Nufsa om Webcamjentene og tirsdagssynder
Ida om Webcamjentene og tirsdagssynder
Lenker
Alexandra&Johanna
Alice (Ariels tremenning)
Ariels hjemmeside
Benedicte
Celeste
Elena&Leonie
Everydaylove
Foreldremanualen
Gravide Nufsa
Gummimamma & Sofie
Helen&Emilie
Hilde&Tobias
Ida&Mia
Irma
Kine
Kjersti, Embla&tvillingene
Kristine (søstra mi)
Linda
Line
Line Victoria
Linn Elisabeth
Majken&Theodor
Mamma i Sierra Leone
Metalbarbie Maria
Mia&Kevin
Monica&Olliwer
Sessan&prinsessan
Silje & Mathias
Stine Elise


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥