tirsdag 13. oktober 2009

Tida flyr,uka godt igang...og neimen ikke lenge til London

Har vel startet flere innlegg med at jeg synes tida bare flyr avgårde..men,det er jo akkurat det den gjør!

Har helt glemt og dokumentere at veggen ute er så og si ferdig...skal først male den med visir,og la det tørke noen dager...så skal veggen males...og da blir det såååå bra.

På Fredag fikk vi besøk av svigers på ettermiddagen. Svigermor hadde med en flott strikket kjole til Matilde...og jeg ble strålende fornøyd (◕‿◕✿)....Tusen takk.Kjolen er brukt fra Fredag til Mandag,så denne kommer til og bli MYE brukt.

Til og med Ulrikke kom og sa til meg etterpå...-At sånn kunne jeg tenke meg også!

Alltid koselig og ha dere på besøk,tross enkel bevertning....Pølser er jo det beste svigermor vet,Kremt!!! Men denne gangen var det svigerfar sin tur,siden vi vet han liker pølser ツ

Under her følger ett bilde av Matilde med kjolen på...ikke hele kjolen som vises,men ett lite inntrykk får dere nå.

I går var Ulrikke og Mats Fredrik på Idefagskolen og ble fotografert av 2 blide studenter. De var så imponert over Ulrikke,og lurte på om hun hadde gjort dette før ツ....Ehhh,ja. Sånn er det og ha Trine som nabo,som har knipset litt av henne tidligere. Gleder meg til og se resultatene. Mats Fredrik var litt mere skeptisk...ikke lett og smile på kommando for en tøff gutt....men med løfte om en is til premie hvis han var flink...ja,da ble saken annerledes ツ....Så gleder meg nesten enda mere til og se bildene av han. De fikk også tatt ett felles bilde av de 2 sammen også ✿
I mens vi var der,fikk Matilde lov og være hjemme hos Henrik og leke,det var stor stas. Tusen takk Jannikke.

Nå er det straks håndballtrening for både Mats Fredrik og Ulrikke...i mellom tiden skal vi lage litt deilig kyllingwok.

Oops,holdt nesten på og glemme og si at jeg har hatt koselig besøk her i dag også. Benedicte kom på formiddagsbesøk her i dag...kjempe koselig. Og lover..ikke lenge til neste gang.

Og vet du hva...nå er det ikke lenge igjen til jeg skal til London. Det er bare 11 dager igjen. Jeg gleder meg bare sååååå masse...og ja,er redd visakortet kommer til og gå litt småvarmt der nede. Men pytsann...ikke ofte man er på sånne turer.

2 kommentarer:

Heidi sa...

oi, du må fortelle meg hvor mønsteret til den kjolen finnes! :D

nydelig! :D

Anonym sa...

det skulleb are mangle Hege=) vi kosa oss messe vi=)) Håper hu koste seg litt oxo=)
Klem jannikke=)

Legg inn en kommentar

♥Så hyggelig med kommentarer,og at akkurat DU vil legge igjen en liten hilsen her hos meg ♥